Original Brother LC221Y blekkpatron - gul

Brother LC221Y gul blekkpatron. Gir ca. 260 sider.

kr 178,75 Inkl. MVA

kr 143,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Original Brother blekkpatron av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother LC221Y gul blekkpatron i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatron av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Brother original LC1221Y gul blekkpatron er spesielt utviklet for å sørge for kvalitetsdokumenter hver gang du skriver ut. Med skarpe utskrifter fra første side til siste, er denne gule blekkpatronen perfekt til bruk hjemme eller på kontoret.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Brother LC221Y gul blekkpatron sikrer at din blekkskriver fortsatt leverer de eksepsjonelle resultatene du forventer deg.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere uoriginal rekvisita er det kun en original Brother LC221Y blekkpatron som garanterer at maskinen din vil fortsette å fungere slik den skal, og at eventuelle garantier du har forblir gyldig. Bestill original Brother LC221Y blekkpatronen i gul for å sikre at du får bedre valuta for pengene over tid.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen