1. Hjem Brother
 2. Brother for hjemmet
 3. Organiser hjemmet ditt
Tre esker, mapper, en arkivskuff og to planter plassert i hyller

Gjør det enklere å organisere hjemmet ditt

Vi tilbyr et utvalg av brukervennlige merkemaskiner for utskrift av selvklebende laminerte merkelapper, som gjør det enklere å organisere hjemmet ditt.

 • Stort utvalg av farger og bredder - tilpass merkelappene slik at de passer stilen i hjemmet ditt, eller bruk dem til å fargekode filer og mapper
 • Forenkle en rekke administrative prosesser - enkelt å identifisere innholdet i filer, oppbevaringsbokser og hyller
 • Slitesterke og holdbare - vår laminerte merketape er designet for å vare, slik at du kan være trygg på at de fortsatt vil gjøre jobben sin så lenge du trenger dem
 • Bærbare enheter – små og enkle å ta med seg og enkel tilkobling
 • Merkemaskiner som kan kobles til PC/smarttelefon – med program for etikettredigering og forhåndsdesignede maler for bruk i hjemmet. 
 • Garanti - leveres med alle merkemaskiner for ekstra trygghet

Se våre merkeløsninger for hjemmet

Organisere ditt hjem, rom for rom

Et ryddig hjem er et lykkelig hjem

Daglig rutine

Gjør livet litt enklere - hver dag

Gul t-shirt med en p-touch navnelapp inni under kragen

Tilbake til skolen

Vår bestselgende bærbare merkemaskin med innebygd kutter er det perfekte verktøyet for å hjelpe deg med å bli organisert og klar for skoleåret. Med sitt utvalg av fonter, symboler og enkle design, kan du lage personlige merkelapper for alle barnas skolemateriell, for å gjøre ting enkle å identifisere og vanskeligere å miste. Du kan lage merkelapper for:

 • Klær og gymtøy
 • Notatbøker, mapper, blyanter og kalkulatorer
 • Lunsjbokser og vannflasker

Brother PTH110 lar deg lage lettleste tidsplaner eller diagrammer også. Skriv ut merkelapper i forskjellige farger for å kategorisere elementer eller skille mellom klasser, innleveringer og oppgaver.

Alle disse nyttige funksjonene gjør forberedelsene til skolestart mye enklere.

Les mer om Brother PTH110

Utendørsaktiviteter og sportsutstyr

Forberedt til utendørslivet

To etiketter med vanntett skrevet på, nedsenket i vann på svart bakgrunn

Klar for alle aktiviteter

Brother P-touch merkemaskiner og holdbare merkelapper er ideelle for å forberede deg på aktivitetene utendørs. Enten du organiserer en campingtur eller sportsutstyr, markerer en tursti eller merker nødvendig utstyr, kan P-touch merketape gjøre jobben.

For camping, skoleturer og sportsutstyr: P-touch merektape er perfekte for å identifisere alle typer sportsutstyr, samt campingutstyr som telt og soveposer, og gjør planlegging og pakking raskt og enkelt.

For fotturer: Bruk P-touch merkelapper til å organisere førstehjelpssett, matforsyninger og til å merke vannflasker for å unngå forveksling. Merketapen kommer også i farger med høy synlighet som er perfekte for nødsituasjoner.

Med de bærbare merkemaskinene kan du skrive ut merkelapper mens du er på farten, slik at du er klar for alle eventyr. Så hvis du står overfor ekstreme temperaturer, fuktighet eller røffe forhold, kan du stole på de holdbare P-touch merkelappene fra Brother.

Se våre P-touch merkemaskiner Se vårt utvalg av holdbar P-touch TZe-merketape

Inspirerende ideer til hvordan du kan organisere hjemmet ditt

I bloggserien vår finner du kreativ inspirasjon til hvordan du kan organisere hjemmet ditt, og gode tips til hvordan du får mest mulig ut av Brother-produktene dine..

 

Se vår blogger for å organisere hjemmet ditt

Utforsk Brother for hjemmet