Brother printer ready for recycling

Resirkulering av skrivere

Vi oppfordrer våre kunder til å resirkulere alle brukte skrivere og batterier på et lokalt gjenvinningsanlegg.

Resirkuler med Brother

 

 

 

Resirkulering med Brother er enkelt og gratis

 

Se videoen vår for å lære mer om hvordan du resirkulerer med Brother, eller klikk på lenken ovenfor og last ned din returetikett i dag. 

Takk for at du hjelper oss med å redde planeten vår. 

Les mer om vår markedsledende gjenvinning av tonere

Snart tom for rekvisita?

Hvit Cool Earth tekst på sort bakgrunn

Cool Earh

Resirkulering bidrar til å bevare planeten vår gjennom vårt langvarige samarbeid med Cool Earth.

Les om vårt partnerskap

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Du har kanskje lagt merke til at på vår konvolutt (som ligger i tonerboksen) eller på den nedlastbare postetiketten for gratis retur, finner du et skjema for tolldeklarasjon. Dette gjelder kun for Storbritannia, Sveits og Norge. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss på recycle@brother.eu
Dessverre godtar vi ikke brukte skriverkassetter som ikke er originale Brother-forbruksvarer. Vi anbefaler at du returnerer forbruksmateriell som ikke er fra Brother, til den opprinnelige produsenten. På grunn av ukjent sammensetning av tredjeparts skriverkassetter, kan vi bare reprodusere originale Brother-forbruksvarer. Men hvis vi mottar uekte Brother-forbruksartikler, vil de selvfølgelig resirkuleres på en ansvarlig måte.
Vi har våre egne resirkuleringsordninger for å resirkulere og gjenprodusere dine tomme Brother tonerkassetter. Å returnere dem tilbake til Brother betyr at vi sørger for at skrivekassettene dine blir behandlet på en ansvarlig måte, og vi kan garantere at ingenting går til deponi.
Avhengig av hvilken type produkt du har, kan du på vår nettside velge den tjenesten som er mest praktisk for deg for resirkulering. 
Noen forbruksvarer kan du resirkulere hjemme, og for andre tilbyr vi gratis returløsninger slik at vi kan sikre at de blir behandlet ansvarlig og garantere at ingenting går til deponi. Sjekk ut våre TZe tape kassetter resirkulering og DK etikett ruller resirkulering for mer informasjon.
Du kan bruke den samme gratis returetiketten som for tonerkassetter, som du kan laste ned fra vår nettside. Bare fest etiketten til boksen (bruk boksen og emballasjen som den nye trommelen kom inn), og lever den på postkontoret.
Brother-maskiner samles inn og resirkuleres i henhold til europeisk lovgivning, WEEE-direktivet for elektrisk- og elektronisk avfall (Waste Electrical and Electronic Equipment Directive). Det finnes en rekke måter du kan resirkulere den gamle skriveren på, fra lokale gjenvinningsstasjoner, returnere den til forhandleren du kjøpte den fra, og til og med gjennom innsamlingsordninger for husholdningsgjenvinning. Gå til siden resirkulering av skriveren for mer informasjon.
Tonerkassetten kommer tilbake til et av våre godkjente resirkuleringsanlegg i Europa (i Nord-Wales og Slovakia) hvor den skal resirkuleres eller gjenproduseres (gjenbruk av alle deler for å lage nye produkter). Alt som ikke kan gjenproduseres, resirkuleres, noe som bidrar til en bærekraftig sirkulær økonomi. Holdbare komponenter fra den returnerte tonerkassetten gjenvinnes og brukes i en ny tonerkassett for å spare ressurser, redusere miljøpåvirkningen og spare CO2.
Vi er Cool Earth's eldste kommersielle partner etter å ha startet vårt forhold tilbake i 2009. Som en del av dette støtter vi deres regnskog prosjekt i Amazonas. Les mer på coolearth.org for å se hvordan vi i bytte mot resirkulering av blekk- og tonerkassetter sponser beskyttelsen av den peruanske regnskogen. Cool Earth beskytter regnskogen i Ashaninka-samfunnet døgnet rundt for å holde ulovlige tømmerhoggere i sjakk, slik at de kan høste råvarer som nøtter, kaffe og kakao på en ansvarlig måte.
Nei, et dokument for avfallsoverføring gjelder kun for enkeltforsendelser på over 20 kg.