1. Hjem
  2. Business Solutions
  3. Referanse caser
Daycare

Elbkinder sentre

Brother sin klikk-prisløsning (MPS-løsning) samt profesjonelle Brother blekkskrivere effektiviserer arbeidsdagen hos barnehagesentre i Tyskland. "Brukerflatene er enkle, intuitive og morsomme å bruke", sier Kevin Einig som er administrativ representant for institusjonen Schwebengrunds i Hamborg.

Les caset

Viaport case study

VIAPORT

Teknologieksperten Brother ble valgt til imøtekomme VIAPORTS behov for en mobil print- og skanneløsning til sin lastbilflåte. Løsningen med den mobile skriveren PJ-763MFi og skanneren ADS-3600W gjør det enkelt å digitalisere dokumenter, spare tid, øke produktiviteten og eliminere unødvendige turer til hovedkontoret for sjåførene.

Les caset

Effektiv innsjekking på NDC Oslo med Brother etikettskrivere

Se hvordan Macsimum og NDC Oslo drar nytte av Brother sine QL-etikettskrivere.

The Game Changer

Brother sitt videokonferansesystem OmniJoin spiller en sentral rolle hos Kongsberg Maritime.

OmniJoin videokonferanse hos Tinius Olsen

Fagskolen Tinius Olsen tilbyr en helt ny og innovativ form for utdannelse med Brother sitt videokonferansesystem - OmniJoin.

Optimalisert merkeløsning for optiker

Optikere er avhengige av å merke brillene sine med priser og produktkoder, slik at de alltid har lett tilgang til all nødvendig informasjon.

For å kunne dekke dette behovet valgte en optiker i Spania, Martínez-Lorca i Madrid, å bytte til Brothers etikettskrivere.

 

Les caset

Kaisankoti_case study

Kaisankoti rehabiliteringsinstitusjon

Leder for yrkesrelatert rehabilitering møter pasienter på nettet.

Leder for yrkesrelatert rehabilitering møter pasienter på nettet. Kaisankoti, senter for yrkesrelatert rehabilitering har tilbudt sine kunder nettbasert konsultasjon siden våren 2017, som et alternativ til en tradisjonell legetime.

Nettbasert konsultasjon sparer både legene og pasienten for tid, og den kan brukes i de fleste pasienttilfeller som ikke er akutte. Kaisankoti har særlig brukt det i rehabilitering av yrkeshelse. - Pasientens arbeidsplass kan for eksempel være i Uleåborg, som ligger 600 kilometer fra Kaisankoti. Det er praktisk for en ansatt å gå rundt med en bærbar pc og introdusere sitt arbeidsmiljø til legen via webkamera, sier Kaisankotis sjefsleder.

 

Les caset

DER

Et tysk reisebyrå med 500 filialer har strømlinjeformet dokumentutskrift med Brother sin monolaserskriver HL-L6400DW.

"Denne nye tilnærmingen til utskrift gjør at vi på best mulig måte støtter våre ansatte i deres daglige arbeid, i tillegg formes alle utskriftsaktiviteter over hele organisasjonen til å bli mer kostnadseffektive" sier Sasha Karbginski, IT-leder hos DER.

Les caset (dansk)

Elektriker Richard Lowe

Den selvstendige næringsdrivende elektrikeren Richard Lowe sier at PT-E550WVP er blitt et uunværlig verktøy for hans virksomhet.

"P-touch E550WVP er en smart merkemaskin. Utskriftskvaliteten er fremragende, og jeg kan lage virkelig tydelige og slitesterke etiketter ved hjelp av den laminerte TZe-tapen. Den gjør det enkelt for meg å overholde bransjens forskrifter og er blitt en essensiell del av mitt utstyr," sier Richard Lowe. (Dansk tekst i dokument)

Les caset (dansk)

Fountains and Features

Fountains and Features er en velkjent design- installasjons- og vedlikeholdsvirksomhet som har spesialisert seg innen design av fontener og vannkunst på offentlige steder. De var på jakt etter en alt-i-ett merkesystem, og løsningen fant de hos Brother.

"Merking med PT-E550W er en revolusjon for vår virkomhet. Ved å bruke appen på min smarttelefon kan jeg skrive ut den varseletiketten jeg trenger akkurat der og da, direkte fra en mal. Det betyr slutten på å slepe rundt på uhåndterlig ruller med ferdiglagde etiketter, nå lager jeg etiketter på stedet, ved behov. P-touch E550W gjør arbeidet vårt med å merke enklere og sørger for at etiketter samsvarer med bransjestandardene. Dette er for oss den best tenkelige og mest praktiske måten å merke på sier Andres Turner, Site Engineer, Fountains and Features.

Les caset

Enevold Revisjon

Revisjonsfirmaet har gått helt over til digital saksbehandling ved hjelp av skannere og multifunksjonsskrivere fra Brother.

"Jeg har mange mindre bedrifter som kunder. Ofte håndverkere som bruker altfor mye av deres arbeidstid på administrasjon og tungvinte rutiner. De kan få mye mer ut av sitt tid, hvis de effektiviserer, slik som jeg har gjort."

Carsten Enevold, eier av Enevold Revisjon.

Les caset (dansk)

Sport Car Center

Ved hjelp av Brother sin merkeløsning for dekk optimerte Sport Car Center driften av sitt dekkhotell.

"Jeg vil anbefale Brother sine merkeløsninger til alle bil forhandlere, dekkhotell og dekkservice bedrifter."

Petter Kallinen, formann hos Sports Car Center, Espoo.

Les caset

Europcar

Skriverne går kontinuerlig hos Danmarks sørste bilutleier.

"Driftssikkerhet, driftssikkerhet, Driftssikkerhet. Det er nøkkelordet for oss."

Anders Thaarup, IT-koordinator hos Europcars danske hovedkontor i Århus.

Les caset (dansk)

GKN

HL-S7000DN blekkskriver - en rask printer som tåler fukt og oljete fingre.

"Brother skriverne er svært solide i konstruksjonen. De er raske og driftsstabile, samtidig som at prisen for anskaffelse var rimelig."

Tommy Holm, GKN Wheels.

Les caset (dansk)

Politiet i Litauen

Litauens politi kjører rundt med en Brother PcketJet i baksetet.

"Vårt arbeid har blitt mer effektivisert. Vi kan skrive ut viktige papirer raskt, og vi kan skrive ut uten problemer i alle tider av året."

Algidas Stoxitas, Deputy Police Commissioner General ved Litauens politi i Vilnius.

Les caset (engelsk)

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College

"Brother MPS hjelper oss virkelig med å administrere våre utskriftskostnader. Vi kan se hvor mye vi bruker på print i hver avdeling, på mono og fargeutskrifter - vi kan til og med forutsi kostnadene..."

 Matthew Cooke, IT Technician, Ercall Wood Technology College

Les caset (engelsk)

Helsby High School children walking Brother

Helsby High School

"Den viktigste driveren for dette prosjektet var å redusere våre økende skriverutgifter. Ved å standardisere på Brother-skrivere, har vi kunnet halvere antall skrivere og redusere de totale eierkostnadene, med færre skrivere i bruk og betydelig lavere forbruk av rekvisita."

Steve Ford, Strategic ICT Manager, Helsby High School

Les caset (engelsk)       Se YouTube videoen

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy

"Brother planla, leverte og installert 380 nye skrivere på rekordtid, ga opplæring til våre ansatte og støttet oss gjennom denne store endringen i virksomheten vår."

Colin Kendrick, Head of IT, Day Lewis Pharmacy

Les caset (engelsk)

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds

"85% av vår gruppes omsetning genereres gjennom den mobile løsningen, og det har revolusjonert hvordan vi gjør forretninger"

Julian Bond, Head of ICT Hillary’s Blinds Ltd. 

Les caset (engelsk)

PJT Co Logo Brother

PJT Co

"Kontorlokaler og arkivering av kundefiler er en konstant utfordring for oss, som for de fleste regnskapsfirma. Brother sine rimelige stasjonære og mobile skannere har endret måten vi jobber på."

Sunil Parekh, Director, PJT and Co Chartered Accountants

Les caset (engelsk)

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd

"Den har forbedret kundens opplevelse av oss, bidratt til å gjøre oss mer effektive og reduserer kostnader underveis."

Antonio Solimena, IT Manager, Dakro Environmental Ltd

Les caset (engelsk)