1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Strekkode skanning

Enkel bruk av strekkoder

Skanning av mange dokumenter samtidig, lagring og omdøping av dem kan ofte være tidkrevende og arbeidskrevende.
 
Brother Barcode Utility-programvare gjør at dokumenter som har strekkode kan skannes og behandles mye raskere og reduserer mulighetene for feil.
 
Verktøy for strekkodegjenkjenning analyserer strekkoden og behandler automatisk dokumentet i serveren. Ved hjelp av avansert dokument ruteteknologi lagres filene dine på ønsket sted, automatiserer separasjonen av en gruppe dokumenter og lagrer hver enkelt fil til ønsket mappen på nettverket. Alt dette kan gjøres direkte fra din skanner med en programvareoppgradering. Du trenger ikke å bruke en PC, og prosessen for dokumenthåndtering blir umiddelbart raskere og mer nøyaktig.

Last ned infoark (Engelsk)

Forbedre dokumentdeling og arkivering

Ikon for å spare tid med Barcode-utility

Spar tid

Effektiviser arbeidsflytprosessen ved å bruke skannede dokumenter med strekkoder.
Barcode Utility grupperer individuelle sider i dokumenter, og omdøper dokumentene basert på informasjonen på strekkoden. Disse lagres deretter automatisk som nye filer i din angitte mappe.

Ikon for sikkerhet med Barcose-utility

Økt sikkerhet

Skanne dokumenter i et delt miljø og manuelt flytte filer kan ofte føre til at viktige filer går tapt, eller at filene blir feilplassert. Brother Barcode Utility gir en klar, strukturert arbeidsflyt, tar informasjonen fra strekkoden og lagrer filene der de skal.

Ikon for å redusere feil med Barcode-utility

Reduser feil

Når en skriver inn data, kan det enkelt gjøres feil. Ved å automatisere prosessen og utnytte strekkodedataene på dokumentene, kan digitale kopier lagres konsekvent med riktig navngivning og på riktig sted hver gang, slik at det blir enkelt å finne igjen dokumentene.

60-dagers gratis prøveperiode

Noen vanlige spørsmål om Barcode Utility

Når konfigurert, kjører Barcode Utility som en tjeneste i bakgrunnen, slik at du kan strømline arbeidsflyten din ved å bruke skannede dokumenter som inneholder strekkoder. Det lar deg automatisk:

 

1. Grupper individuelle sider i dokumentfiler basert på strekkoden eller sidetall.
2. Gi nytt navn til delt dokumentfiler basert på strekkoden på sidene.
3. Omdirigere delte filer til den aktuelle destinasjonen basert på strekkoden på sidene.
Barcode Utility kan oppdage opptil 13 av de mest brukte 1D- og 2D-strekkode symbolene (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417)
Dokumenter kan skannes i PDF og lagres som PDF, PDF / A-1b eller TIFF

Barcode Utility er tilgjengelig som opsjon for følgende modeller.

Skannere: ADS2400N, ADS2800W, ADS3000NADS3600W ADS4300N, ADS4700W og ADS4900W

Farge laserskrivere: DCPL8410CDW, MFCL8690CDW, MFCL8900CDW, MFCL9570CDWMFCL9570CDWT, MFCL9630CDN og MFCL9670CDN.

Sort-hvitt laserskrivere: DCPL2660DWDCPL5500DN, DCPL5510DWDCPL6600DW, MFCL2860DWMFCL5700DN, MFCL5710DN, MFCL5710DW, MFCL6710DWMFCL6800DWMFCL6800DWT, MFCL6900DWMFCL6900DWT og MFCL6910DN.

LED farge multifunksjonsskrivere: MFCL8340CDW og MFCL8390CDW

Multifunksjon blekkskrivere: MFCJ5945DW, MFCJ5955DWMFCJ6945DW, MFCJ6955DWMFCJ6947DWMFCJ6957DW og MFCJ6959DW.

 

Alle listede modeller er foretrukne modeller for denne løsningen.

Hot folder (målmapper) er overvåkede mapper som er knyttet til bestemte jobb behandlings moduser som definerer et sett med rutefunksjoner og filinnstillinger registrert som en jobbprofil. Bare ved å skanne eller plassere en dokumentfil i en målmappe, gjør at de tilknyttede jobbprofilene kan kjøre, og dokumenter lagres automatisk på riktig sted.

Når en Hot folder (målmappe) er satt opp, må en av tre jobb behandlings moduser velges.

 

1. Bruk alle aktiverte jobbprofiler - Alle registrerte jobbprofiler som er tilknyttet en målmappe, vil bli utarbeidet for alle filer i målmappen.
2. Bruk aktiverte jobbprofiler som filtrerer etter filnavn - Jobbprofilene som er knyttet til inntastingsfilnavnet i målmappen, blir brukt for inntaksfilen.
3. Bruk aktiverte jobbprofiler som filtrerer etter metadata - Profilene som blir brukt til inngangsfilen, blir filtrert av metadata som er beskrevet i XML-filen.
Jobbprofiler inneholder informasjonen for dokumentseparering, utdatafilegenskapene og utgangsdestinasjonen. Det effektive samspillet mellom disse funksjonene er nødvendig for å konfigurere arbeidsflytene.
En utdatafil eller destinasjon kan gis et brukerdefinert navn, og makronavnregler kan også brukes. Ved å kombinere den statiske banen med ulike makronavneregler kan undermapper bli opprettet som en statisk bane for fildestinasjonen.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Det er kostnadsfritt å laste ned Brother Software License Management Tool. Dette verktøyet er den beste måten å aktivere funksjonene til kjøpte tjenester eller løsninger. For å aktivere Barcode Utility løsningen, send en gyldig lisensfil til skriverenheten. Du finner mer informasjon her. 

Fyll inn skjemaet

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Brother, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. Da vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig. Fyll gjerne ut hvilke(t) emne du er interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Personopplysningene du oppgir vil bli brukt iht våre Personvern policy and Cookie policy