1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. Etikettløsninger - tilpassede etiketter
Et utvalg etiketter på rull i forskjellige størrelser og farger

Tilpassede etiketter

Skreddersydd for dine spesifikke behov for merking.

Trenger du en etikett med spesielle mål for et prosjekt eller en mer permanent merkeløsning? Da kan vi hjelpe deg.

Skreddersydde etiketter kan bestilles i mange forskjellige størrelser, farger og formater, slik at du får akkurat det du trenger. Det kan for eksempel være til spesialskilting, fraktetiketter, matmerking, festivaler, messer, arrangementer eller spesielle prosjekter - uansett hva du måtte trenge. Ønsker å vite mer, er vi «at your side», og vil hjelpe deg med å finne etikettløsningen som oppfyller dine spesifikke behov.

På din forespørsel vil vi undersøke mulighetene for å produsere den spesifikke etiketten - og kostnadene. Sistnevnte vil avhenge av volum og spesifikasjoner.

 

Kontakt oss

Få tilpassede etiketter for:

To ruller med hvite etiketter

Transport og logistikk

Brother har forskjellige typer etiketter, til og med etiketter tilpasset frakt- og logistikkbransjen.

Rull med etiketter med logistikk informasjon

Spesialmerking

Brother kan tilpasse og levere spesielle etiketter for dine behov uavhengig av bransje.

En rull med etiketter med faresymbol for radioaktivitet

Skilting

Brother sine etiketter for skilting har et bredt spekter av bruksområder for ulike bransjer.

Trenger du mer informasjon eller har du spørsmål?

En rull med etiketter

En ny etikett i et nytt format

Det er stor etterspørsel etter etiketter i spesielle formater, og det har vi merket oss. Vi har lyttet til kundenes ønsker og utviklet en ny etikett som vil være i stand til å møte flere av deres nåværende behov for merking. De oppfyller selvfølgelig de samme kvalitetskravene som våre standardetiketter, og de vil bli inkludert i vårt vanlige sortiment.

Etikettrullen, LDS1N192100113N, måler 100 mm x 192 mm og inneholder 350 etiketter per etikettrull. Det er en ubestrøket ferdig kuttet hvit etikettrull, som er utviklet for å møte kravene til profesjonelle fraktetiketter. Derfor er LDS1N192100113N spesielt nyttig som fraktetikett. Den kan imidlertid også brukes innen logistikk, detaljhandel, helsetjenester og andre bransjer hvor etikettene kan brukes til å vise logoer, strekkoder eller annen viktig informasjon.

Kan ikke kjøpes enkeltvis. Den leveres i esker med 18 stk.

Et dekkhotell med dekk merket med Brother LXP1N073100117N

Etikett for bildekk lagt til utvalget av tilpassede etiketter

Ettersom det har vært en økning i etterspørselen etter etiketter i spesielle størrelser og til forskjellige formål, har vi lyttet til kundene våre ved å tilpasse våre merkeløsninger for å møte deres behov. Vi er "at your side".

Det siste tilskuddet er etiketter for merking av bildekk, LXP1N073100117N, som nå blir en del av vårt sortiment - en spesialbelagt, høykvalitets og ekstremt holdbar etikett med utmerket hefteevne.

Den nye etikettrullen inneholder 500 etiketter i størrelsen 100 mm x 73,2 mm. Etikettene er hvite, belagte papiretiketter i fast format som oppfyller kravene til holdbarhet, klebeevne og størrelse i forhold til bildekk både på lager og i varehandelen. Etikettene er ideell for fuktige miljøer. I tillegg kan etikettene, som LDS1N192100113N, brukes i logistikk, detaljhandel og andre bransjer, da denne typen etiketter kan brukes til å vise logoer, strekkoder og annen viktig informasjon, og samtidig sikrer god holdbarhet.

Etikettrullen brukes sammen med kompatibelt fargebånd.

Kan ikke kjøpes enkeltvis da den leveres i hel eske med 5 ruller.

Les mer om etiketter for merking av bildekk