1. Hjem Brother
  2. Rekvisita og tilbehør
  3. Merketape og etiketter
Tapevifte som viser fargekombinasjoner

Allsidig merketape - til P-touch merkemaskiner

Brother TZe-tape er spesielt designet for å lage holdbare merkelapper med din Brother P-touch merkemaskin. Laminert TZe-tape er testet til det ekstreme og motstår selv de mest krevende forhold. Med utmerket motstand mot slitasje, falming, vann, antibac, kjemikalier og ekstreme temperaturer, er de laget for å vare.

Merketapen kommer i mange forskjellige farger, bredder og materialer for alle typer merking, vi kan nevne matt tape, mønstret tape og premium glitrende tape. Vi har også et utvalg Pro-taper for profesjonell merking som tape med ekstra sterkt lim, Flexi-ID tape for flaggmerking, krympestrømpe for kabelmerking, sikkerhetstape og stensiltape.

 

Se hele utvalget av P-touch merketape og silkebånd

 

Se hele utvalget av tape og silkebånd til P-touch CUBE serien

 

Se alle våre P-touch merkemaskiner

Tapetyper

Tape med ekstra limstyrke

Tape med ekstra limstyrke

Ideell for de mest krevende bruksområder, med 50 % bedre hefteevne.

Flexi-ID tape for sikker merking rundt kabler og ledninger

Flexi-ID tape

Laget for sikker merking rundt ledninger og kabler

Krympestrømpe for robust identifikasjon

Krympestrømpe

For robust og holdbar merking av kabler.

logo sikkerhets merking med tape

Laminert sikkerhetstape

Tapen etterlater et rutemønster på underlaget for å indikere at tapen er fjernet.

Tape testet til det ekstreme

Vi har testet vår tape til det ekstreme for å vise hvor holdbar den er. Takket være vår laminerte tapeteknologi, motstår den de tøffeste forholdene. Ta en titt på videoen og se hvordan tapen vår klarer seg.

 

TZe-tape testresultater

Se vår Pro-merketape

DK etiketter ii forskjellige størrelser

Papiretiketter, med lim - til QL-etikettskrivere

Brother sin egen teknologi for etiketter i løpende lengde er spesielt utviklet for QL-serien etikettskrivere, og gir betydelige kostnads- og tidsbesparelser ved å fjerne behovet for å bruke flere ruller til forskjellige jobber.

 

Etiketter kan kuttes til ønsket lengde. Raskt og enkelt kan den skrive ut skilting på opptil 1 meter lengde. Det finnes også et stort utvalg av etiketter i faste formater. Muligheten til å skrive ut i rød* og sort farge er også unikt for Brother og bidrar til å skape ekstra synlige etiketter når det er viktig.

 

Se hele utvalget av QL etiketter

 

Se alle QL-skriverne

*tofarget utskrift kun mulig med QL-800 serien og tapen DK22251

dame som sitter og jobber på en pc med en brother merkemaksin på bordet

Fordeler med Brother original rekvisita for merking 

Hvis du har investert i en Brother merkemaskin eller etikettskriver, så pass på at du ikke går på kompromiss med kvaliteten på merketape, bånd og etiketter. Original rekvisita fra Brother tilbyr uovertruffne nivåer av kvalitet, kompatibilitet og pålitelighet - de tre viktigste grunnene til å velge Brother etiketter, merketape og bånd.

De har vist seg å gi eksepsjonell utskriftskvalitet, samt garantert lang levetid der det er nødvendig, takket være deres ekstra limstyrke og hefteevne på de fleste overflater. Dessuten har Brother laminerte TZe-merketape blitt grundig testet for å tåle selv de tøffeste forhold, og gir utmerket motstand mot vann, slitasje, kjemikalier og ekstreme temperaturer.

Valget er enkelt; hvis du trenger en holdbar, langsiktig merkeløsning, velg original Brother-rekvisita.

 

Lag den etiketten du trenger

Brother sine papiretiketter er en effektiv måte å produsere adressetiketter på. De er også perfekte for å identifisere og merke mapper, skap og hyller.

Etiketter kan skrives ut i bredder fra 62 mm til 102 mm. Ved spesielle krav kan de klippes til en ønsket størrelse. Brother har også et bredt utvalg av etiketter i faste formater.

Brother logo

Kjøp original Brother rekvisita