1. Hjem Brother
  2. Merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere
  3. Merkemaskiner for elektrikere og installatører
Brother PTE550WSP merkekemaskin i koffert

PTE560BT

Vær sikker på at du merker i samsvar med bransjens gjeldende regulativ. Skriv ut holdbare merkelapper på stedet med et profesjonelt resultat.
Last ned vår guide og se hvordan PTE560BT kan hjelpe deg med samsvar med regelverket for merking.

 

PTE560BTVP       PTE560BTSP

Guide for samsvar med regelverk

De seks beste grunnene for å bruke P-touch  merkelapper:

Identifikasjon

Etterlat arbeidet ditt tydelig og ordentlig merket. Bruk en Brother P-touch merkemaskin til å lage etiketter for: kabler og kabling, ledninger, sikringsbokser, frontplater, fordelingstavler og sikringsskap.

Passer også perfekt for: varsel- og faremerker, samleskinner og elektriske føringskanaler og kabelkanaler.

Du kan også lage etiketter som inneholder kontaktinformasjonen din (inkludert firmalogo på PT-E550WVP), for å øke muligheten for fremtidige oppdrag.

Tilkoblingsmuligheter

Forenkle installasjonen av kabler ved å koble til en Brother holdbar etikett til hver ende av ledningen. Dette kan  bidra til bedre tilkoblinger og reduserer tiden det tar å feilsøke om det skulle oppstå feil.   

Samsvar

Brother P-touch PT-E550WVP sammen med Cable Label Tool-appen for Apple og Android-enheter gjør det mulig å opprette etiketter som overholder mange av identifikasjonskravene i installasjonsforskriftene.

Og tapene våre, med det sterke limet, overholder Underwriters Laboratories UL-969-standardene, mens krympestrømpen vår overholder UL-224-standardene.

Vedlikehold

Ethvert oppfølgingsbesøk for vedlikehold eller testing blir enklere takket være tydelig merkede frontplater, tavler, kabler og ledninger, kabelkanaler og maskiner.

Fare

Det er avgjørende å se til at farer identifiseres og at hensiktsmessig merking utføres. P-touch PT-E550WVP med sin store 24 mm tapebredde produserer tekst som er enkel å lese, og ved bruk av gul- eller rødfarget tape lager den merking som er godt synlig.

Informasjon om allmennsikkerhet

Skriv ut godt synlige generelle fareskilt etter behov, når og hvor du måtte ønske. Brother fluorescerende gule og oransje etiketter kan brukes for å advare om potensiell fare, skrevet ut og påført med én gang i aktuelt område.

Brother P-touch merkemaskiner

Ønsker du kontakt med en Brother ekspert?

Video for vår serie håndholdte merkemaskiner

Vår video av håndholdte merkemaskiner lar deg oppdage noen av funksjonene og fordelene til de forskjellige modellene.

For mer detaljert informasjon om hvordan du skal lage etiketter på PT-E550WVP, har vi en serie med videoer med brukerveiledning for maskinene, som viser hver funksjon, trinn for trinn.

 

Hvordan-å-bruke videofilmer

Se alle våre håndverksmodeller

Etiketter som lever opp til dine krav

Pro Tape for elektrikere

Brother Pro Tape serien er utviklet og testet for å møte elektrikere og andre håndverkere sitt behov for merkeløsninger med holdbare merkelapper med lang levetid.

Forsikre deg om at arbeidet ditt overholder identifikasjonskravene i forskriftene om elektrisk merking, ved å skrive ut holdbare merkelapper på stedet med P-touch merkemaskiner og TZe-tape.

 

Les mer om Pro Tape her

P-touch testet til det ekstreme etikett

Brother utviklet sin laminerte tapeteknologi helt tilbake i 1988 - og siden den gang har utallige kunder hatt stor nytte av nettopp denne teknologien. Teksten er beskyttet av et klart lag plastfilm, så du kan du være sikker på at etikettene dine vil tåle tidens tann, uansett hvor de plasseres.

 

Lær mer nedenfor, og last ned den teknisk informasjonen om tapen, som viser ytterligere detaljer om våre etiketter og testene som er utført.

 

Last ned teknisk informasjon om vår tape

I motsetning til vanlige etiketter, sørger vår laminerte tapeteknologi for at et lag av super-klart polyetylenlaminat beskytter teksten din. Resultatet er en praktisk talt evigvarende etikett som kan motstå selv de tøffeste forhold.

Vi er faktisk sikre på holdbarheten til etikettene våre fordi vi har testet dem under ekstreme forhold, og resultatene våre beviser at Brother P-touch laminerte etiketter er bedre enn konkurrentenes etiketter uten laminering, at de holder seg tydelige og fast på, slik at du kan være trygg på en profesjonell kvalitetsetikett som er laget for å vare.

Testprosedyre

Brothers teknologi for tapelaminering sørger for at Brother P-touch laminerte etiketter til og med kan motstå kraftig slitasje.

En slipeenhet på 1 kg ble ført over Brother P-touch laminerte etiketter, og over konkurrerende etiketter uten laminering. Etter 50 passeringer frem og tilbake var bokstavene under Brother P-touch laminerte etikett helt uberørt, og lamineringen hadde kun fått småskraper. Skriftkvaliteten til konkurrentens etikett som ikke var laminert, var påvirket.

Prosedyre for temperaturtest

Enten du ønsker å bruke etikettene våre når det er kuldegrader eller ekstremt varmt, har de blitt laget for å vare. Resultater viser faktisk at Brother P-touch laminerte etiketter tåler temperaturer fra -80°C til +150°C.

Våre laminerte etiketter ble festet til plater av rustfritt stål i romtemperatur, deretter varmet opp og nedkjølt i en bestemt tid. Etter 72 timer i -80°C hadde det ikke skjedd noen merkbar endring i tapelimet eller i fargen. Etter to timer ved +150°C, til tross for lett misfarging av tapen, forble teksten på etiketten fullstendig intakt.

Prosedyre for falmetest/lysektehet

Hvor enn du bruker P-touch laminerte etiketter, har de blitt laget for å holde seg så tydelige og leselige som den dagen de ble påført.

Flere Brother P-touch laminerte etiketter i forskjellige farger ble festet til rustfrie stålplater, og utsatt for simulert utendørs UV-stråling i omtrent 12 måneder. Endringer i basisfargen til tapen kunne observeres (test i samsvar med JIS K7350-2/ISO 4892-2). Teksten som ble skrevet på alle tapene forble uendret og var fullt ut lesbare. De røde, gule og fluorescerende tapene viste riktignok noe falming av tapens bakgrunnsfarge. Andre Brother etikettfarger viste liten eller ingen endring.

 

Prosedyren for kjemisk testing

Kjemiske tester ble utført på Brother laminerte etiketter og på konkurrentens etiketter uten laminering.

Testene ble utført i to trinn:
Trinn 1 – Test med nedsenkning i kjemikalier
Trinn 2 – Test med kjemisk slitasje

Tapene ble først festet til objektglass og senket ned i forskjellige kjemikalier i to timer. Det oppsto ingen endring i skriftkvaliteten, og etikettene forble festet til objektglassene.
Selv om noen etiketter som ble nedsenket i visse kjemikalier viste lett separasjon av laminatfilmen, hadde det ingen effekt å gni etikettene med de samme kjemikaliene. Så selv om kjemikaliene blir sølt på dine Brother P-touch laminerte etiketter, vil det å raskt tørke av dem være nok til å forhindre skade.

Videre ble Brother P-touch laminert tape festet til flere glassplater. En vekt på 500 g med en klut tilført kjemisk stoff ble ført over hver etikett 20 ganger. Skriftkvaliteten til Brother P-touch laminerte etiketter ble uforandret, i motsetning til vår konkurrenters etiketter uten laminering.

Prosedyre for testing med vann

Brother laminerte etiketter er ekstremt motstandsdyktige mot kontakt og nedsenkning i vann over lange perioder

Testene ble utført i to trinn:
Trinn 1 – Test med nedsenkning i vann
Trinn 2 – Test med slitasjetest

Tapene ble først festet til objektglass og senket ned i vann i to timer. Det oppsto ingen endring i skriftkvaliteten, og etikettene forble festet til objektglassene.

For test nummer to ble Brother P-touch laminert tape festet til flere glassplater. En vekt på 500 g med en klut tilført vann ble ført over hver etikett 20 ganger. Skriftkvaliteten til Brother P-touch laminerte etiketter ble uforandret.