1. Hjem Brother
  2. Skrivere

Finn riktig skriver i vårt sortiment

En mann satt på en sofa ved å bruke en bærbar datamaskin med en Brother-skriver i bakgrunnen

Hva bør du se etter når du velger din neste skriver?

Det første du bør vurdere er hva du skal bruke skriveren til. Avhengig av dette er det en rekke funksjoner du bør se etter for å sikre at du velger den rette skriveren.

  • Utskriftsteknologi
  • Papir-størrelse
  • Type utskrift
  • Utskriftshastighet
  • Tilkobling
  • Antall papirskuffer
  • Ytterligere funksjoner som skriveren tilbyr 

En kvinne sitter og leser en følgeseddel ved siden av en Brother-skriver

Hvilken skriver passer for deg?

Vil du kjøpe en skriver, men ikke sikker på om du trenger en laser- eller blekkskriver? La oss forklare de viktigste forskjellene:

Laserskrivere er designet for å produsere utskrifter av høy kvalitet for tekstdokumenter. Laserutskriftsteknologi gir også høye utskriftshastigheter samtidig som den leverer høye utskriftsvolumer.

Laserskrivere bruker tonerkassetter, som varer lenger – noe som gjør dem til et populært valg på grunn av lave utskriftskostnader per side.

Blekkskrivere er ideelle for utskrift av høykvalitets fargebilder. Disse enhetene produserer utmerket fotoutskriftskvalitet og tillater også kantfri utskrift. Blekkskrivere er også bedre for miljøet på grunn av lavere energiforbruk.

 

Se alle skriverne

Leter du etter riktig rekvisita til skriveren din?

Finn den mest passende skriveren for dine behov

Det kommer veldig an på hva du skal bruke det til. For enkle oppgaver som å skrive ut barnas lekser eller det odde boardingkortet, vil en blekkskriver være det ideelle valget. Vi anbefaler også blekkskriverteknologi hvis du vil skrive ut bilder eller fotografier av høy kvalitet.

For skanning eller kopiering av dokumenter kan det være lurt å vurdere en blekkskriver multifunksjonsskriver med skanner- og kopifunksjoner.

For å skrive ut mye større mengder eller hvis du vil skrive ut i høyere hastighet, kan det være lurt å vurdere en laserskriver.

Hos Brother finner du et bredt utvalg av enheter for bruk i hjemmet.

For hjemmebruk

På kontoret kan utskriftsvolumene variere mye på grunn av flere brukere. Laser multifunksjon skrivere som kan skanne og kopiere med mulighet for dobbeltsidig utskrift kan være spesielt aktuelle på arbeidsplasser som skriver ut mer og trenger ekstra funksjonalitet. Blekkskrivere for bedrifter passer for kontorer som krever fleksibiliteten til å skrive ut både A4 og A3.

For mindre bedrifter eller kontorer med lavere utskriftsvolum er blekkskrivere et ideelt alternativ.
Hos Brother finner du et bredt utvalg av enheter for bruk på kontoret.

Se våre skrivere for bedrifter

Fra den ene dagen til den andre trenger du kanskje bare å skrive ut noen få sider. Til dette anbefaler vi en blekkskriver da de er ideelle for lavere utskriftsvolum i farger og sort/hvitt.

Se blekkskrivere

På kontoret, eller i noen tilfeller hjemme, er det dager hvor du skriver ut store volumer.

For store utskriftsvolumer anbefaler vi en laserskriver.

Hos Brother finner du modeller for ethvert budsjett.

Se vårt utvalg av laserskrivere

Vår Managed Print Service(MPS) gir en komplett utskriftsløsning for bedrifter i alle størrelser. Enten du er en liten bedrift eller en større virksomhet på flere lokasjoner, kan vi gi deg passende skrivere og støttetjenester som bedriften din trenger.

 Sjekk ut MPS