1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. JetAdvice programvare for styring av skriverparken

Ta tilbake kontrollen over virksomhetens utskrifter

Reduser arbeidsbelastningen til IT-personalet ved å bruke programvare for utskriftsstyring til å effektivisere utskrifter. Overvåk hele skriverparken for å oppnå bedre enhetsstyring, redusere kostnader og opprettholde sikkerheten for dokumenter.

Brother har den riktige løsningen for virksomheten, uansett hvor store utskriftsbehovene er; fra en kostnadsfri, intern Brother-løsning til en omfattende programvarepakke. 

JetAdvice logo

JetAdvice Manager, den avanserte løsningen for styring av virksomhetens MPS-skrivere.

 

JetAdvice Manager gir innsikt i all viktig informasjon om skriverparken: hvor mye og når dere skriver ut, hvor stort strømforbruket er, hvor mye toner som er igjen, og annen nyttig informasjon.

Ved å integrere JetAdvice Manager med Brother Managed Print Services oppnås full kontroll over alle skrivere i organisasjonen. I tillegg støtter JetAdvice Manager alle skrivermerker, noe som er en stor fordel for virksomheter som har en skriverpark med skrivere av forskjellige merker.

Oppdag fordelene med JetAdvice Manager

BRAdmin

BRAdmin – kostnadsfri Brother- programvare for enkel utskriftsstyring

 

BRAdmin er en kostnadsfri programvare som kan brukes på alle Brother-enheter med nettverksfunksjonalitet. Når du har installert verktøyet, får du full oversikt over alle enheter som er koblet til nettverket.

Les mer om BRAdminProfessional 4