1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Brukertilpasset berøringsskjerm Custom UI

Opplev tilpasset berøringsskjerm

For mange bedrifter kan skanning av dokumenter i deres eksisterende arbeidsflyt være en komplisert reise. Mye tid brukes til manuelt å skanne enkelsider, noe som lett kan føre til  at dokumenter lagres feil.

Med tilpasset brukergrensesnitt fra Brother, kan du nå skreddersy berøringsskjermen til akkurat det du ønsker.

  • Tilpass den visuelle utformingen fullt ut
  • Legg til din egen bakgrunn og ikoner
  • Opprett skreddersydd arbeidsflyt, inkludert egendefinerte 'skann-til' destinasjoner

Last ned Infoark (Engelsk)

Hvordan Custom UI kan være fordelaktig for din bedrift

integrasjon

Sømløs bedriftsintegrasjon

Tilpass berøringsskjermen til virksomheten din. Optimaliser tilgangen for en bedre brukeropplevelse, bedre produktivitet og mindre feil.

ikon for kune

Skreddersydd til måten du jobber på

Reduser opplæring av personale og minimer mulighetene for feil med skreddersydd enveis-skanning. Du kan også legge til bedriftens firmaets logo.

Samsvar

Samsvar med industristandard

Du kan enkelt tilpasse skriverne og skannerne til å utføre det du ønsker. Enten å begrense brukerens tilgang ved å fjerne bestemte funksjoner eller bare for samsvar med gjeldende industristandarder.

60-dagers gratis prøveperiode

Ha en integrert arbeidsflyt for å møte dine forretningsbehov

Skole og utdanning

Konfidensielle dokumenter i utdanningssektoren kan beskyttes med begrensende alternativer for skanning. Med skreddersydd enkel skanning til forhåndsdefinerte systemer for opptak av studenter, kan du enkelt og trygt skanne dokumenter direkte til ønsket nettverksplassering.

Rettsvesenet

Standardikoner kan erstattes med ofte brukte funksjoner for å strømlinjeforme ofte brukte handlinger. Profiler kan legges til for en ansatt i firmaet med ønskede destinasjoner for skanning, inkludert e-post, nettverk, USB og nettsky.

Helsevesenet

Pasientidentifikasjon kan med et trykk lagres forsvarlig, hvilket betyr at lovbestemmelser for håndtering av sykejournaler kan oppfylles. Konfidensiell pasientinformasjon kan raskt og effektivt skannes til bestemte nettverksområder.

Retail

Registreringsskjema for lojalitetsordninger kan umiddelbart legges inn i hovedkontorets database. Med et-trykks skanning er det ikke nødvendig med omfattende opplæring av ansatte.  

Bank og finans

Pant- og lånesøknader kan lagres og deles med et hovedkontor for rask og sikker behandling. Regelmessig skanning til nettverksmapper og e-postadresser kan settes opp som et-trykks skanning. Dette vil redusere mulighetene for menneskelig feil.

Lokale myndigheter

Søknadsskjemaer og konfidensiell informasjon kan deles raskt og sikkert med ledelsen for godkjenning. Profiler kan opprettes for bestemte avdelinger med dedikerte destinasjoner for skanning, inkludert nettverksmapper, e-post og USB.

Slik kan du tilpasse din berøringsskjerm

berøringskjerm for helse

Lag tilpasset arbeidsflyt

Brother ADS3600W skanner med brukertilpasset berøringsskjerm Custom UI

Egendefinert berøringsskjerm

tilpasset skjerm

Legg til profilbilder

Ofte stilte spørsmål om Custom UI

Tilpasset brukergrensesnitt (Custom UI) gir raskt og enkelt muligheten for tilpassede berøringsskjermer. Gjelder for utvalgte Brother-maskiner med fargeskjerm. Når en skreddersydd løsning er utformet, kan dette automatisk brukes på hjemmeskjermene på flere Brother-maskiner i et nettverk.

For ytterligere informasjon, vennligst fyll inn skjemaet på denne siden, og vi vil ta kontakt med deg.

Custom UI er tilgjengelig som et opsjon for følgende modeller:

Skannere:
ADS2800W*, ADS3600W*, ADS4700W* og ADS4900W*

Sort-hvitt laserskrivere /- multifunksjon laserskrivere:
DCPL5500DN, DCPL5510DWDCPL6600DW*, MFCL5700DN, MFCL5710DN, MFCL5710DW, MFCL6710DWMFCL6800DW*, MFCL6800DWT*, MFCL6900DW*, MFCL6900DWT* og MFCL6910DN.  

Farge multifunksjon laserskrivere:
DCPL8410CDW, MFCL8690CDW, MFCL8900CDW*, MFCL9570CDW*, MFCL9570CDWT*, MFCL9630CDN og MFCL9670CDN.

LED farge multifunksjonsskrivere:
MFCL8340CDW, MFCL8390CDW

Multifunksjon blekkskrivere:
MFCJ5945DW*, MFCJ5955DW*, MFCJ6945DW*, MFCJ6955DW*, MFCJ6947DW*, MFCJ6957DW* og MFCJ6959DW*.

 

* Foretrukne modeller for denne løsningen.

Bakgrunnsbildet og nye bilder for hjem-knappene kan legges til for å forenkle arbeidsflyten for sømløs integrasjon, eller fjernes for å oppfylle ulike krav.

Skriftfarger og navngivning av et-trykksknappene. Tilgang til ulike innstillinger som tilgang til funksjoner for snarvei og for administrator, kan skjules hvis ønskelig. Individuelle hjem-skjermer kan fjernes eller legges til.

Bakgrunnsbilder og bilder til knapper på hjemskermen kan legges til i filformater .png, .jpg eller .bmp. For enkelt oppsett og konfigurering tilpasses bildestørrelsen automatisk.

Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Det er kostnadsfritt å laste ned Brother Software License Management Tool. Dette verktøyet er den beste måten å aktivere funksjonene til kjøpte tjenester eller løsninger. For å aktivere Custom-UI løsningen, send en gyldig lisensfil til skriverenheten. Du finner mer informasjon her. 

Fyll inn skjemaet

Hvis du ønsker å komme i kontakt med Brother, vennligst fyll ut kontaktskjemaet nedenfor. Da vil vi ta kontakt med deg så raskt som mulig. Fyll gjerne ut hvilke(t) emne du er interessert i.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Personopplysningene du oppgir vil bli brukt iht våre Personvern policy and Cookie policy