Lagt til handlekurv
 1. Hjem Brother
 2. Skannere
 3. ADS3600W

ADS3600W dokument skanner med kablet og trådløst nettverk

Trådløs og kablet høyhastighets nettverksskanner med profesjonell programvarepakke

kr 13 400,00 Inkl. MVA kr 10 720,00 Ekskl. MVA

Kompatibel med

 • Logo for trådløst nettverk
 • Ikon av LCD berøringsskjerm

Brother ADS3600W er en rask, allsidig og anvendelig bordskanner med tosidig skanning og har en funksjonsrik programvarepakke til en svært konkurransedyktig pris.

ADS3600W støtter en rekke dokumenttyper, drivere og operativsystemer, og har en brukervennlig farge LCD berøringsskjerm, NFC (Near Field Communications) og trådløs og kablet nettverkstilkobling for å sikre en sømløs integrering med eksisterende kontormiljø. Den effektive enheten er rask med en hastighet på opptil 50 spm og den er pålitelig med en daglig kapasitet på opptil 5000 ark, noe som gjør den ideell for bedrifter som bruker skanneren jevnlig.

Nøkkelfunksjoner

 • Rask tosidig skanning med opp til 50 spm/100 ipm
 • Gigabit Ethernet kablet nettverk og SuperSpeed USB 3.0 tilkobling og Wi-fi tilkobling
 • 50 arks mikset dokumenttype kapasitet, fra lengre papir til pregede plastkort
 • 9,3 cm farge LCD berøringsskjerm
 • Avansert bildebehandlingsprogram og TWAIN, ISIS, WIA, ICA og SANE drivere for optimal ytelse
 • Kostnadsfri premium programvarepakke medfølger; ABBYY FineReader Professional, ABBYY PDF Transformer+* og Nuance PaperPort* (*kun Windows). Kofax 5.1 VRS Elite kompatibel

Oversikt

ADS3600W

Brother ADS3600W fargeskanner tilbyr profesjonell forretningsklar skanning, for rask, effektiv og tidsbesparende digitalisering. Ett trykk skanning fra den 9,3 cm store fargeberøringsskjermen gir en enkel skannerløsning for alle kontoransatte, mens den store skjermen gjør det enkelt å identifisere funksjoner og navigere, noe som minsker behovet for opplæring av personalet.

Den programmerbare berøringsskjermen kan forhåndsinnstilles til å skanne direkte til utpekte steder, inkludert FTP eller nettverksmapper for raskt å dele dokumenter på tvers av grupper og avdelinger. Ett trykk skanning forebygger risikoen for unøyaktig arkivering og tapte skanninger ved å sikre at alle ansatte enkelt kan skanne til ønsket plassering.

ADS3600W har både kablet og trådløs tilkobling for fleksibilitet i arbeidssituasjonen. Trådløs tilkobling betyr at ADS3600W kan plasseres i ulike områder over hele kontoret, som ligger der det er praktisk. Vårt sikre trådløse nettverkskapasitet gir trygghet for IT-avdelinger og forretningstilpasningsevne for brukerne.

Denne høykapasitets dokumentskanneren inkorporerer skanning til e-post, e-post server, fil, bilde, USB og web samt skanne til nettverk, OCR (Optical Character Recognition) programvare og Sharepoint for multi-funksjons drift, og er ideell for større forretningskrav. Med Superspeed USB 3.0 for høy ytelse super rask behandling og optimalisert energieffektivitet, er Brother ADS-3600W designet for økt bruk og raskere dataoverføring. Enheten har også USB 2.0 bakoverkompatibilitet.

Med automatisk tosidig fargeskanning, en 50 arks automatisk dokumentmater og rask skanning på opptil 50 spm/100 ipm, er ADS3600W en profesjonell avdelingsskanner for små og mellomstore bedrifter.

Nettverksskanner

Ved å tilbyr ekte nettverksfunksjoner uten behov for å installere programvare på flere steder, lar Brother nettverksskannere dokumenter skannes direkte fra maskinen til flere enheter. Med ett enkelt trykk på en knapp eller berøringsskjermen*, kan skannede dokumenter raskt og enkelt deles på tvers av grupper og avdelinger noe som gir bedre effektivitet og økt produktivitet.

 

*Berøringsskjerm kun på ADS2800W og ADS3600W mdellene.

Farge berøringsskjerm

Ved å benytte fargeberøringsskjermen, kan skannede dokumenter sendes umiddelbart til forhåndsvalgte destinasjoner for rask og enkel skanning, noe som sparer tid og opplæring av ansatte. Rutineskannejobber kan være forhåndskonfigurert raskere og med færre trinn som forbedrer arbeidsflyten. 

Direkte skanning til favorittsteder som avdelings mapper, e-postmottakere eller OCR programvare betyr at rutineoppgaver kan utføres raskt og enkelt. Dette reduserer behovet for opplæring av personalet og øker effektiviteten.

En person holder en mobil inntil en Brother skanner med NFC

Near Field Communications (NFC)

NFC gir nær trådløs kommunikasjon mellom en Brother skanner og en NFC-enhet.

NFC etablerer automatisk en direkte tilkobling for umiddelbar skanning uten å måtte koble til et nettverk, for enkel og tidsriktig arbeidsflyt i og rundt på kontoret for å holde virksomheten i gang.

Gi kunder, besøkende og kollegaer rask midlertidig tilgang til en Brother skanner uten behov for å få tak i passord eller angi påloggingsinformasjon, noe som kan være tidkrevende og komplisert.

Brother Solutions Interface (BSI)

 

BSI er et programvaregrensesnitt som gjør at tredjeparts utviklere kan bygge kunde tilpassede løsninger for, eller å integrere med Brother enheter. Skreddersydde menyer og skjermbilder kan bli opprettet for å gi nye muligheter å hjelpe kundene med å forbedre driften, samt å redusere kostnader, svinn og risiko.

Secure Function Lock (SFL)

 

SFL er en sikkerhetsfunksjon som kan deaktivere eller aktivere konfigurasjonsinnstillinger og brukerrestriksjoner. Den har også en felles modus som tillater funksjoner å være ubegrenset. SFL tillater administratorer å begrense skannerinnstillinger per bruker, noe som åpner for funksjonsstyring og forbedret sikkerhet.

Skann til USB Host

USB Host-funksjonen lar brukere koble til et eksternt flashminne på opp til 64 GB.

Profesjonell papirhåndtering

Kraftige og profesjonelle bordskannere som kan håndtere en rekke medie vekter, og som bruker et bredere mottaksbrett for enklere mottak av papir fra den automatiske
dokumentmateren (ADF).

Mottaksbrettet er vinklet for å oppnå mindre papirmotstand slik at arkene kan gli lett og stables jevnt, og dermed redusere papirbretter. Disse små, men presise tekniske kvaliteter er det som gjør Brother en dedikert spesialist i skanneren feltet.

Multifeed Detection

Multi Detection systemet bruker lydbølger for å identifisere potensielle feilmating, noe som reduserer risikoen for skadede dokumenter og tapte data.

 

Advanced Reverse Roller System

Advanced Reverse Roller er et papirsepareringssystem for eksepsjonell papirutnyttelse som bidrar til å hindre tap av innhold og holder skanningen i gang.

Avansert bildebehandlingsfunksjoner

 

En rekke innebygde og kraftige skannerverktøy intuitivt forbereder og renser de skannede filene og forbedrer kvaliteten på det skannede bildet for lagring, redigering, deling og OCR (Optical Character Recognition).

Dette resulterer i mindre blekksvinn når dokumenter skrives ut, reduserer filstørrelser for deling og genererer klart leselig artikler. Dette betyr at mindre tid brukes til manuelt å forberede og korrigere dokumenter og mer tid kan brukes til å fokusere på viktige arbeidsoppgaver i virksomheten din.

Spesifikasjoner

Funksjoner og spesifikasjoner

Forbrukstype Skrivebord
Skjerm Fargeberøringsskjerm
Displaystørrelse 9,3 cm
USB-grensesnitt SuperSpeed 3.0
Kablet nettverksgrensesnitt Ja
Trådløst nettverksgrensesnitt Ja
Vekt 4.55 kg
Med kartong B 382 x D 254 x H 330
Med kartong 6,3 kg
Uten kartong B 306 x D 258 x H 250
Strømforsyning – Klar modus 4.4 watts* (*with latest firmware update)
Power Consumption - sleep mode 2.3 watts* (with latest firmware update)
Under drift 30 watt
Av 0.12 watt
Lydeffekt 63.9 dB
Lydtrykk 50 dBA
Driftsklar modus 4.4 watt
Hvilemodus 2.3 watt
Driftsfuktighet 20 - 80%
Driftstemperatur 5 - 35°C
Andre Skanner enhet, AC adapter, AC strømledning, USB 3.0 cable, DVD, QuickStart guide, produktsikkerhets guide, garanti.
Typer og størrelser Vanlig papir, tynt papir, tykt papir, resirkulert papir, visittkort og plastkort (pregede opp til 1,4 mm)
Vekt 27 - 413 g
ADF-mediestørrelser Bredde : 51 til 215.9 mm. Lengde: 51 til 297 mm.
IPv6 Ja
Kablet nettverk 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Giga ethernet
Kablet nettverkssikkerhet SMTP-AUTH, SSL/TLS (HTTPS, SMTP), SNMP v3 802.1x (EAP-MD5, EAP-FAST, PEAP, EAP-TLS, EAP-TTLS), Kerberos, IPsec
Trådløst nettverk IEEE 802.11b/g/n (Infrastructure Mode/Ad-hoc Mode). IEEE 802.11g/n (Wi-Fi Direct)
Sikkerhet for trådløst nettverk WEP 64/128 bit, WPA-PSK(TKIP/AES),WPA2-PSK (AES), SMTPAUTH,SSL/TLS (HTTPS,SMTP), SNMP v3, 802.1x(LEAP, EAP-FAST, PEAP, EAPTLS,EAP-TTLS), Kerberos,IPsec
IPv4 Ja
Nettverksprotokoller IPv4: ARP, RARP, BOOTP, DHCP, APIPA(Auto IP), WINS/NetBIOS name resolution, DNS Resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server,CIFS Client, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMP, Web Services (Scan), SNTP Client. IPv6: NDP, RA, DNS resolver, mDNS, LLMNR responder, Custom Raw, Port/Port9100, SMTP Client, FTP Client and Server, LDAP Client, CIFS Client, TELNET Server, SNMPv1/v2c/v3, HTTP/HTTPS server, TFTP client and server, ICMPv6, Web Services (Scan), SNTP Client
2-sidig skanning Ja
Hastighet A4 skanning 50 pages per minute
ADF 50
Interpolert skanneoppløsning 1200 x 1200 dpi
Flermatingsoppdagelse Ja
Papirsensor Ja
Skanneoppløsning fra ADF 600 x 600
Skann til e-post, e-postserver, fil, bilde, nettverk, OCR, SharePoint, USB Host, nettsky, FTP, SFTP, WS Scan, Apps, skriver, søkbar PDF.
Gråtoner 256 nivåer
ICA-kompatibilitet Ja, kun nedlasting
ISIS-kompatibilitet Ja
SANE-kompatibilitet Ja
TWAIN-kompatibilitet Mac OS X 10.6 eller høyere, Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP
WIA-kompatibilitet Ja
iPrint & Scan Ja
Garanti 2 år

Rekvisita og tilbehør

Beslektet tilbehør