Lagt til handlekurv
  1. Hjem Brother
  2. Rekvisita og tilbehør
  3. Antiforfalskning

Hva er uoriginal rekvisita?

Akkurat som en hvilken som helst bransje der kvalitet teller, har blekk og toner vært mål for forfalskninger. Denne uoriginale rekvisitaen er produsert for å ligne det originale produktet, og selges ulovlig under merkenavnene

Sørg for at din rekvisita er original

Se til at du får de originale Brother kvalitetsproduktene du trenger. Det beste er å kun kjøpe fra en av våre autoriserte Brother-forhandlere. Dersom du mistenker å ha fått uoriginal rekvisita, sjekk først den holografiske sikkerhetsetiketten på emballasjen, eller ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Hvor selges uoriginal rekvisita?

Uoriginal rekvisita er mest solgt på nettet. Ofte dukker slike sider opp i nettleseren din når du søker etter blekk og tonere. De annonserer for billige eller rabatterte "Brother-produkter". De kan til og med bruke Brother-merkenavnet i sin webadresse.

Hvilke problemer kan uoriginal rekvisita forårsake?

Som forventet er kvaliteten på uoriginalt blekk og toner svært dårlig. Faktisk, siden disse kassettene ofte lekker, kan de forårsake skader på maskinen, som ikke kan repareres. Uoriginal rekvisita kan også skade miljøet. Produksjon er en komplisert prosess og involverer stoffer som kan være skadelige hvis de ikke behandles forsiktig. Brother beskytter miljøet gjennom vårt engasjement for Brother-Earth og industristandarder som Blue Angel.

Sørg for at produktet er originalt ved å følge disse enkle trinnene:

Sjekk sikkerhetsetiketten på tonere, blekkpatroner og tromler. Gå til www.brother.com/id og kontroller at hologrammet matcher det som vises, og angi ID fra esken.

Eller du kan bruke smarttelefonen:

  • Last ned appen som leser datamatrisekoder (Det kan hende at QR-appen alene ikke fungerer)
  • Åpne appen. Skann datamatrisekoden og gå til verifiseringssiden
  • ID kontrolleres automatisk og du vil se et grønt merke hvis produktet er genuint
  • Sjekk at hologrammet matcher det som vises på siden for bekreftelse hvis du vil kontrollere ytterligere
  • Hvis kodeleseren ikke virker, kan du skrive siden manuelt på www.brother.com/id