1. Hjem Brother
  2. Rekvisita og tilbehør
  3. ‌Bevissthet om forfalskning
Brother toner cartridge on a production line with a man stood in the background

Hva er forfalskede kassetter?

Forfalskede kassetter er kopierte eller imiterte blekkpatroner og tonerkassetter som produseres og selges med ulovlig bruk av Brother sitt varemerke. Ikke bare krenker de Brother sitt varemerke og immaterielle rettigheter, men de overholder heller ikke de strenge helse- og sikkerhets-, kvalitets- og miljøsamsvarskontrollene som vi har på plass hos Brother.

Hvor selges forfalskede kassetter?

Forfalskninger selges oftest på nettet. Ofte vil disse nettstedene vises i Internett-søk etter blekk og toner, og vil reklamere for billige eller rabatterte Brother-produkter og kan til og med bruke Brother-merkenavnet i nettadressen.

Forfalskede kassetter kan også vises på populære klassifiserte nettsteder.

Kjøp original Brother rekvisita

Imaging Supplies Coalition (ISC) anslår at forfalskede produkter koster industrien over 3 milliarder dollar globalt hvert år.

Kilde: isc-inc.org 

Farene ved å bruke forfalsket blekk og toner

  • Upålitelige - de kan være upålitelige da de ikke holder de samme høye standardene eller gjennomgår samme strenge testing, som original Brother-rekvisita.
  • Usikre - forfalskninger har større potensial for å bli bli ødelagt og lekke og, potensielt skade skriveren og slippe skadelige partikler ut i atmosfæren.
  • Dårlig kvalitet - utskriftene er dårligere fra kassetter som ikke er fagmessig utformet og testet av Brother, for å produsere utskrifter av høyeste kvalitet.
  • Ulovlig - ved å kjøpe forfalskede produkter støtter du ulovlig organisert kriminalitet.
  • Mer sannsynlig å ende opp i deponi - de varer vanligvis kortere og er ikke så holdbare, noe som betyr at de kan ende opp i deponi tidligere enn tilsvarende original rekvisita.

Når kvalitet og pålitelighet betyr noe

Hvordan beskytter Brother sine kunder mot forfalskede kassetter?

I Brother tar vi forfalskninger svært alvorlig. For å beskytte merkevaren vår og kundene våre, samarbeider vi tett med partnerne våre, inkludert Amazon, og er forpliktet til å oppdage forfalskninger både på og utenfor nettet. Tallene nedenfor viser hvilke tiltak vi har iverksatt mot falske leverandører for å beskytte våre kunder.

Kilde: Corsearch Brand Protection Report for Europa, september 2018 - juli 2023.

Illustrasjon av en handlekurv

Oppføringer rapportert

Vi har rapportert 296 135 online produktoppføringer på tvers av 8 621 selgere, 38 markedsplasser og 23 territorier for varemerke / brudd på opphavsrett eller villedende informasjon som ikke angir kompatibilitet.

Illkustrasjon som illustrerer nettsice på pc og hake-ikon

Informasjon er fjernet eller korrigert

Vi har løst 223 639 produktoppføringer ved å ta dem offline eller korrigere villedende informasjon som vises på dem.

Illustrasjon som illustrerer at nettsider blir rapportert, nettverk og pil

Nettsteder blir rapportert

Vi har rapportert 375 nettsteder for bedrageri, svindel, phishing eller krenkende innhold. 117 nettsteder overholdt men noe rekvisiata tatt offline mens andre hadde krenkende innhold som ble fjernet. 

Slik kontrollerer du at kassettene er originale

Det er veldig enkelt å sjekke om kassettene er originale Brother kassetter.

Bare se etter Brother-hologrammet som finnes på hver originale Brother kassett, og sørg for at den viser forskjellige tall når den roteres fra side til side og opp og ned.

Hvis du er usikker på om produktet er et originalt Brother produkt, kan du sjekke autentisiteten ved å gå til vår autentiseringsnettside og skrive inn det unike ID-nummeret på kassetten, som finnes over hologrammet.

Kontroller at kassettene er originale

3 Brother sorte og oransje tonerkassetter på rekke


Flere måter å oppdage forfalskninger på

Forfalskede kassetter kan ofte se ut som originale Brother-produkter på grunn av detaljert replikering av emballasjen, men det finnes måter å oppdage forfalskninger på. 

I tillegg til å sjekke hologrammet, sørg for at emballasjen har en sikkerhetsetikett og ikke har blitt manipulert. Se opp for stavefeil eller kartonger av dårlig kvalitet som ikke samsvarer med Brother-logoen og -fargene, og vær forsiktig med store rabatter - fra svært høye til lave priser. Hvis prisen er for god til å være sann, er den sannsynligvis det. 

Kjøp alltid originalt - den beste måten å sikre at du får Brother-produktene du trenger er å kjøpe fra en av våre autoriserte Brother-forhandlere, eller direkte fra oss.

Kjøp original rekvisita

Resirkulering med Brother

For hver originale Brother-patron du kjøper, tilbyr vi en gratis resirkuleringsordning.

Bare send brukte kassetter tilbake til oss, gratis, så sørger vi for at vi resirkulerer eller gjenproduserer dem til nye patroner, slik at ingenting går til deponi.

Et Brother-løfte som du ikke er garantert å få når du kjøper forfalske kassetter.

 

Resirkuler gratis

Enkle måter å administrere Brother blekk- og tonere

Brother blekkpatronpakke og tonerpakke på et skrivebord

Brother rekvisita

Søk etter rekvisita for dine Brother-produkter. Fra originalt blekk og toner, merketape og etiketter til Brother-merkesystemer.

Søk etter rekvisita

Hånd som holder en mobiltelefon med ikoner på skjermen og en skriver og bærbar datamaskin på et skrivebord i bakgrunnen

Brother Mobile Connect

Skriv ut fra hvor som helst, administrer rekvisita og bruk skriveren fullt ut ved hjelp av Mobile Connect. Slå på varsler for å motta rabatter.

Brother Mobile Connect