1. Hjem
  2. Rekvisita og tilbehør
  3. Antiforfalskning
Original Supplies

Unngå uoriginal rekvisita for problemfri utskrift 

Sjekk her om din kassett er original 

KLIKK HER

Hva er uoriginale kassetter?

Akkurat som en hvilken som helst bransje der kvalitet teller, har blekk og toner vært mål for forfalskninger. Denne uoriginale rekvisitaen er produsert for å ligne det originale produktet, og selges ulovlig under merkenavnene

Sørg for at kassetten er original

Se til at du får de originale Brother kvalitetsproduktene du trenger. Det beste er å kun kjøpe fra en av våre autoriserte Brother-forhandlere. Dersom du mistenker å ha fått en uoriginal kassett, sjekk først den holografiske sikkerhetsetiketten på emballasjen, eller ta kontakt med oss. Vi er her for å hjelpe deg.

Hvor selges uoriginale kassetter?

Uoriginale kassetter er mest solgt på nettet. Ofte dukker slike sider opp i nettleseren din når du søker etter blekk- og -tonere. De annonserer for billige eller rabatterte "Brother-produkter". De kan til og med bruke Brother-merkenavnet i sin webadresse

Hvilke problemer kan uoriginal rekvisita forårsake?

Som forventet er kvaliteten på uoriginalt blekk og toner svært dårlig. Faktisk, siden disse kassettene ofte lekker, kan de forårsake skader på maskinen, som ikke kan repareres. Uoriginal rekvisita kan også skade miljøet. Produksjon er en komplisert prosess og involverer stoffer som kan være skadelige hvis de ikke behandles forsiktig. Brother beskytter miljøet gjennom vårt engasjement for Brother-Earth og industristandarder som Blue Angel.

Sørge for at produktet er ekte - følge disse enkle trinnene

Sjekk sikkerhetsetiketten på tonere, blekkpatroner og tromler. Gå til www.brother.com/id og kontroller at hologrammet matcher det som vises, og angi ID fra esken.

Eller du kan bruke smarttelefonen:

  • Last ned appen som leser datamatrisekoder (Det kan hende at QR-appen alene ikke fungerer)
  • Åpne appen. Skann datamatrisekoden og gå til verifiseringssiden
  • ID kontrolleres automatisk og du vil se et grønt merke hvis produktet er genuint
  • Sjekk at hologrammet matcher det som vises på siden for bekreftelse hvis du vil kontrollere ytterligere
  • Hvis kodeleseren ikke virker, kan du skrive siden manuelt på www.brother.com/id