1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. JetAdvice programvare for styring av skriverparken
  4. JetAdvice for automatisk styring av skriverparken
Illustrasjon med en skriver og et papirfly

Hvordan styre og optimalisere en skriverpark automatisk?

For mange selskaper med en stor skriverpark kan oppgaven med å overvåke toner- og blekknivåer, legge til rette for produktivt arbeid, forstå utskriftsatferd og analysere andre viktige data virke uoverkommelig.

Manuell styring av skrivere er også lite effektivt, fordi det krever tid og ressurser som kunne vært bedre anvendt andre steder.

Med JetAdvice Manager blir data for alle selskapets skrivere innhentet 24-7. Dette reduserer manuelle prosesser, sparer ressurser og gir minimal fare for feil.

Fordeler og funksjoner

JetAdvice - måleravleser ikon

Automatisk overføring av telleravlesninger

Nøyaktige måleravlesninger sendes daglig og til regelmessige intervaller via skyen. Det er ikke nødvendig å legge inn data manuelt, noe som ikke bare sparer tid, men også reduserer faren for tastefeil.

JetAdvice - ikon for automatisk påfylling av forbruksvarer

Automatisk påfylling av forbruksvarer

JetAdvice Manager er 100 % kompatibel med Brother Managed Print Services. Det betyr at vi med JetAdvice kan sende forbruksvarer automatisk, når og der de trengs.

JetAdvice - skriver ikon for utskriftsanalyse

Faktabasert utskriftsanalyse

Detaljerte data gjør det mulig å vurdere hvor effektive virksomhetens skrivere er. Hvor mange skrivere er det virkelig behov for? Hvor og hvordan brukes de?

JetAdvice - ikon for vedlikehold

Effektivt og raskt vedlikehold

MPS (Managed Print Services) fra Brother gir deg full oversikt over skriverparken. Takket være JetAdvice Manager kan vi raskt igangsette forebyggende vedlikehold i utskriftsmiljøet.

JetAdvice - rapportering

Informasjon lett tilgjengelig

JetAdvice Manager gir en rekke muligheter for å forvandle enorme mengder data til klar og tydelig informasjon og iverksette tiltak. Disse rapportene sendes automatisk i riktig format, til riktig tid og til riktig person eller avdeling.

JetAdvice - ikon for innvirkning på miljøet

Mindre innvirkning på miljøet

Skrivere og MFP-er blir ofte oversett som kilder til unødvendige utslipp og strømforbruk. JetAdvice Manager gjør det enklere å velge produkter som bidrar til å redusere selskapets innvirkning på miljøet.

Ved å integrere JetAdvice Manager med Brother Managed Print Services får du full kontroll over alle utskriftsenheter i organisasjonen.

I tillegg støtter JetAdvice Manager alle skrivermerker som er på markedet i dag, en enorm fordel for virksomheter med en variert skriverpark

 

Geir Langedrag
Country Manager, Brother Norge
to menn og to damer rundt et bord på et kontor

Reduser utskriftskostnadene ved hjelp av skriverinformasjon

I tillegg til en komplett oversikt over skriverparken, gir JetAdvice Manager også et nyansert innblikk i skriverbehov. Dette kan skape grunnlaget for å optimalisere skriverne og redusere kostnader både på lang og kort sikt.

Kaster du for eksempel bort ressurser på dyre fargeutskrifter? Ville det vært lønnsomt å skaffe nye og mer kostnadseffektive skrivere?

Brother kan hjelpe deg med dette, takket være informasjonen JetAdvice Manager gir om skriverne. Kontakt oss i dag og få en komplett utskriftsvurdering av selskapet ditt.

Hvorfor er en utskriftsvurdering nyttig for selskapet mitt?

Ta tilbake kontrollen over virksomhetens skrivere