Lagt til handlekurv
  1. Hjem
  2. Business Solutions
  3. Referanse caser
  4. OmniJoin Kaisankoti healt care case studie

"Omnijoin føles like naturlig som å bruke en blodtrykksmåler eller et stetoskop.

Wellness Manor Kaisankoti tilbyr allsidig rehabilitering og velvære for klienter over hele Finland. Den 60 år gamle organisasjonen, med hovedsete i den sørfinske byen Espoo, ønsker å være en pioner innen moderne rehabilitering i Finland.

Kaisankoti har tilbudt kundene nettbaserte konsultasjoner siden våren 2017 som et alternativ til tradisjonelle legetimer. Bruken av videokonferanser sparer både legene og pasientene for tid og kan brukes i de fleste ikke-akutte tilfeller. Kaisankoti har særlig brukt løsningen til rehabilitering relatert til arbeidshelse.

Nettbaserte konsultasjoner gjør det lettere å holde kontakten med pasienter og kunder uansett hvor i Finland de bor. I tillegg til den aktuelle arbeideren kan vedkommendes arbeidsgiver og HMS-representant være med på timen.

- Pasientens arbeidsplass kan for eksempel være i Oulu, som ligger 600 kilometer fra Kaisankoti i Espoo. Det er veldig praktisk for en ansatt å kunne gå rundt med en bærbar PC og vise arbeidsmiljøet sitt til legen via webkameraet, forteller overlegen ved Kaisankoti.

Nettet er et naturlig sted å møte pasientene ansikt til ansikt

Under en nettbasert konsultasjon kan legen og pasienten sitte ved hver sin datamaskin. De kan se hverandre og drøfte ting via video som om de satt i samme rom. Overlegen ved Kaisankoti opplever at webkonferanser er en naturlig måte å møte pasientene på.

- Mange av kollegaene mine unngår å bruke videokonferanse som verktøy til konsultasjonene sine, selv om det ikke er noe å være redd for. Det er lett å lære seg disse verktøyene, og det føles raskt like naturlig som å bruke en blodtrykksmåler eller et stetoskop.

Det at man kan se hverandre og oppnå øyekontakt under et nettmøte gjør det til en hyggeligere opplevelse enn en telefonsamtale.

I tillegg er det praktisk å bruke webkonferanser til møter oss legene imellom. Og ved behov kan vi be andre helsearbeidere slutte seg til en webkonferanse vi har med en pasient. Ved Kaisankoti har også fysioterapeuter og ernæringsfysiologer hatt møter med pasienter via webkonferanser.

Takket være webkonferanser kan man nyte godt av ekspertisen til overlegen ved Kaisankoti under en hvilken som helst konsultasjon, uansett hvor i Finland den avholdes.

OmniJoin som en plattform for nettbaserte konsultasjoner

Nettbaserte konsultasjoner gjennomføres med Brother OmniJoin. OmniJoin har svært høy datasikkerhet. Den byr på svært trygg tale, video og samarbeid med ende til ende-kryptering av militær standard. Dermed kan legen og pasienten utveksle konfidensielle dokumenter under nettmøtet.

I tillegg til å utveksle dokumenter kan legen gi pasienten skriftlige instrukser som han eller hun kan lagre på sin egen datamaskin.

En nettbasert konsultasjon er mer fleksibelt for pasienten enn å reise til legekontoret. Og pasientene er ofte veldig glade for å kunne spare både tid og utgifter.

Pasienten velger selv om han eller hun vil ha legetimen på nett eller komme til kontoret på vanlig måte. Derfor vil ikke nettbaserte konsultasjoner helt avløse tradisjonelle møter ansikt til ansikt.

Ønsker du å vite mer?

Kontakt Tony Nguyen på telefon 452 69 458 eller på e-post: tony.nguyen@brother.no

Om Kaisankoti

Wellness Manor Kaisankoti ligger avsides til i utkanten av den finske metropolen Espoo, 30 kilometer fra Helsingfors sentrum.

Kaisankoti ble etablert da Kaisa Kallio, kona til Finlands fjerde president (Kyösti Kallio, 1937–40), bestemte seg for å gi et bedre tilbud til mentalt og fysisk utmattede pasienter som trengte å gjenvinne helsen og styrken. Kaisa Kallios stiftelse fortsetter å utvikle dette pionerarbeidet ved å tilby flere typer rehabilitering og tjenester innen arbeidshelse og livsmestring.

 
Webkonferanse logo

Utfordringen

Rehabiliteringsklientene kommer fra hele Finland. Rehabilitering tar tid, og klientens helse blir ikke bedre over natten. Derfor må legen holde øye med klientens velvære over tid. Mange klienter har lang reisevei, noe som krever mye tid og anstrengelser når man kanskje bare skal ha en kort konsultasjon.

Løsningen

Med OmniJoin webkonferanser kan leger og andre helsearbeidere som jobber med rehabilitering, regelmessig overvåke klientenes utvikling og gi dem veiledning. Pasienten trenger ikke alltid å være til stede, særlig hvis det ikke er behov for fysiske undersøkelser. Man kan også be andre fagpersoner slutte seg til en webkonferanse i OmniJoin og dele konfidensielle dokumenter på en trygg måte i OmniJoin-miljøet.

Resultatene

Innføringen av moderne verktøy gir mye bedre kontroll med tidsbruken for både lege og pasient. Dessuten blir det lettere å få tilgang til rehabiliteringsspesialistenes ekspertise til en hvilken som helst arbeidsplass i Finland via webkonferanser. OmniJoin er en kundeorientert og enkel måte å kommunisere med en klient på, samtidig som man ivaretar pasientsikkerheten og kan dele dokumenter på en trygg måte.

Last ned vårt whitepaper som viser de fem viktigste grunnene til at telehelse vil endre helsevesenet for godt.
OmniJoin og telehelse
Ved å hake av i boksen, samtykker du i at vi kan gi deg relevant informasjon og tilbud om Brother-produkter og tjenester via e-post.
Din informasjon blir behandlet i samsvar med vår personvernpolicy. Du kan til enhver tid trekke tilbake samtykke til markedsføringskommunikasjon, ved å klikke på "avmeld meg" i vår e-post eller justere innstillingene i din Brother Online-konto.

Etter å ha klikket Send og last ned, blir du videresendt til nedlastingssiden.

Se våre vilkår og betingelser
Din informasjon håndteres i samsvar med vår personvernpolicy