1. Hjem Brother
 2. Resirkulering av rekvisita og skrivere
 3. Resirkulering av toner

Velg det alternativet for resirkulering av tonerkassetter som passer deg best

En Brother Cyan toner

Opptil 4 enheter

Kostnadsfri retur via post for Brother toner rekvisita, trommel enheter, overskuddsbeholdere og belter.

 1. Skriv ut kostnadsfri adresseetikett fra lenken nedenfor.
 2. Pakk forsiktig ned din tomme rekvisita i emballasjen fra din nye enhet. Du kan returnere opptil to bokser samtidig. 
 3. Fest etiketten på emballasjen. 
 4. Ta den med til ditt nærmeste postkontor og send den kostnadsfritt.

Last ned din etikett

6 Brother tonere som ligger stablet

Mellom 4 og 12 enheter

Kostnadsfri levering

 1. Bestill en ferdig frankert retureske fra lenken under.
 2. Pakk forsiktig ned dine enheter i esken.
 3. Lever esken på ditt nærmeste postkontor.

 

 

 

 

Bestill en retureske

15 Brother tonere som ligger stablet

Mer enn12 enheter

For bedrifter og forhandlere
Krever innlogging
Kostnadsfri henting

 1. Registrer dine opplysninger ved å benytte lenken under.
 2. Brother sender deg en reureske som du kan ha stående på kontoret. 
 3. Når esken er full, kontakt oss igjen via lenken under, og vi vil hente returesken hos deg.

 4.  

   

Bestill eske - forespør henting

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Vi vet den nøyaktige sammensetningen av våre egne kassetter, så vi kan reprodusere eller resirkulere dem til sitt fulle potensiale. Ved å gjenprodusere tonerkassetter sparer du 33 % CO2 sammenlignet med å kjøpe en ny.

Vi donerer til å Cool Earth gjennom vårt resirkuleringsprogram.

Våre europeiske gjenproduksjonsanlegg (som alle kassettene returneres til) er karbonnøytrale og akkreditert med null avfall til deponi.


Vi aksepterer kun originale Brother-kassetter gjennom vårt returprogram, fordi vi vet den nøyaktige sammensetningen av våre egne kassetter og kan reprodusere eller resirkulere dem til sitt fulle potensial. Men hvis vi mottar andre produsenters kassetter, resirkulerer vi disse på en ansvarlig måte og sender ingenting til deponi.
Vennligst pakk inn varene godt, men før du legger dem i esken, vennligst bruk folieposen og fest det gule/oransje plastdekselet til kassettene for å beskytte dem mot eventuelle skader under transport.
Ja, vi har 3 forskjellige tjenester avhengig av hvor mange tonerkassetter du har. Velg den som er mest praktisk for deg! Selv et lite bidrag bidrar til å beskytte miljøet mot unødvendig avfall. Uansett om du er en liten, middels eller stor bruker, har Brother den riktige resirkuleringstjenesten for deg: Returner enkeltvis eller bulkbokser via posten eller benytt deg av vår tjeneste for innsamling av bulkbokser.
Vennligst send oss en e-post på recycle@brother.eu med dine bestillingsdetaljer, så hjelper vi deg gjerne!
Din nasjonale posttjeneste og Spring Global Mail / PostNL har en avtale om å godta og sende tonerkassetter ved hjelp av IBRS (International Business Reply Service). De må ta imot den tomme tonerkassetten, hvis du har problemer med dette, ta kontakt med recycle@brother.eu

Bruk en av våre resirkuleringstjenester for å returnere tonerkassettene til Brother. Vi har 3 alternativer, avhengig av hvor mange kassetter du har: 
1. Hvis du har 1-2 kassetter, bruker du den gratis postetiketten i esken eller laster den ned på nettet. Fest den på boksen din og lever den på postkontoret. 
2. Bestill en gratis bulkboks ved hjelp av vårt '4-12' alternativ. Lever den på postkontoret for gratis retur når den er full
3. Bestill en bulkboks ved hjelp av vårt 'mer enn 12' alternativ. Når den er full, gå til samme nettside og be om en gratis henting av bulkboksene dine.
Tonerkassetter som kommer tilbake til Brother vil bli gjenprodusert, og alt som vi ikke kan gjenbruke direkte, vil bli resirkulert, noe som bidrar til en bærekraftig sirkulær økonomi.

Hvis du ikke har mottatt resirkuleringsboksen innen to uker fra du bestilte, kan du kontakte oss på recycle@brother.eu.

Våre prosesser med "closed loop" betyr at 100 % av Brother-kassettene du sender tilbake til oss, blir gjenprodusert eller resirkulert.
Når du returnerer en tonerkassett til oss, går den gjennom en 150-trinns gjenproduksjonsprosess for å sikre at hver gjenproduserte kassett har samme kvalitet som ny. Det er denne svært innovative prosessen som betyr at vi kan reprodusere 86 % av tonerkassettene. 
Vi tar en brukt kassett, demonterer den, bytter ut eventuelle slitte deler, rengjør den og setter den sammen igjen - og sender de deretter tilbake til våre kunder - så godt som ny. 
Alt vi ikke kan gjenprodusere på grunn av skade eller slitasje, blir 100 % resirkulert.
Nei, et dokument for avfallsoverføring gjelder bare for enkeltforsendelser på over 20 kg.
Kunder fra hele Europa resirkulerer sine tomme kassetter med Brother. Vi har to produksjonsanlegg i Europa: En i Nord-Wales og en i Slovakia. Vi bruker et sentralisert system, basert i Nederland, og et paneuropeisk postnettverk. Dette betyr at alle tonerkassettene kommer i konsoliderte forsendelser, i stedet for i individuelle pakker, noe som reduserer transportutslippene betydelig.