1. Hjem Brother
  2. Resirkulering av rekvisita og skrivere
  3. Resirkulering av blekkpatroner

Velg det alternativet for resirkulering av blekkpatroner som passer deg best

bilde som viser 4 tomme Brother-blekkpatroner ved siden av Brothers resirkuleringskonvolutt

Opptil 4 blekkpatroner

Gratis resirkulering av brukte Brother blekkpatroner, sendt som post 

  1. Klikk på lenken og fyll ut skjemaet for å bestille en ferdig frankert konvolutt for gratis retur av brukte blekkpatroner. 
  2. Legg dine tomme blekkpatroner i konvolutten og lim igjen.
  3. Legg i en postkasse, eller lever på ditt lokale postkontor. 

Fyll ut skjema
bilde som viser opptil 20 tomme Brother-blekkpatroner ved siden av Brothers resirkuleringsboks

Opptil 20 kassetter

Gratis resirkulering av brukte Brother blekkpatroner

  1. Fra lenken under, fyll ut skjemaet for å bestille en gratis boks. 
  2. Pakk ned dine tomme blekkpatroner i boksen.
  3. Lever boksen på ditt lokale postkontor

Du kan bestille 1 eller 2 bokser. Hver boks tar opptil 20 kassetter.

Fyll ut skjema

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Brother arbeider for en sirkulær økonomi. Ved å returnere originalt Brother-blekk, toner og forbruksmateriell fra merkesystemer til oss, kan vi ta ansvar for våre egne produkter og reprodusere eller resirkulere dem, noe som sparer dyrebare ressurser fra å havne på deponi.

Bruk en av våre resirkuleringstjenester for å returnere blekkpatronene til Brother. Vi har 2 alternativer avhengig av hvor mange blekkpatroner du har:

1. Hvis du har opptil 4 blekkpatroner, kan du be om en av våre konvolutter for gratis retur. Konvolutt bestilles elektronisk. Når konvolutten er full, legg den i en postkasse eller lever den på postkontoret. 
2. Bestill en gratis boks som passer til rundt 20 blekkpatroner, og lever den på postkontoret når den er full.

Hvis du ikke har mottatt resirkuleringskonvolutten eller boksen din innen to uker fra datoen du bestiller, kan du kontakte oss på recycle@brother.eu.

En resirkuleringskonvolutt som du kan bestille fra vår nettside, vil ta rundt 4 blekkpatroner. Hvis du ønsker det, kan du sende en e-post til recycle@brother.eu for å be om flere konvolutter, eller velg resirkuleringsalternativet for opptil 20 blekkpatroner og bestille en boks for resirkulering av disse. 
Kunder fra hele Europa resirkulerer sine tomme skriverkassetter med Brother. Vi bruker et sentralisert system, basert i Nederland, og et paneuropeisk postnettverk. Dette betyr at alle skriverkassettene kommer i én forsendelse, i stedet for i enkeltpakker, noe som reduserer transportutslippene betydelig.
Ja, det er ikke nødvendig å ta med konvoluttene med blekkpatronen til et postkontor. Bare legg den i din nærmeste postkasse!