1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø, resirkulering og bærekraftig utvikling
  4. Partnerskap med Cool Earth

Siden partnerskapet vårt begynte har du hjulpet oss med å: 

Two green trees icon

Redde over 27.000.000 trær

Green industrial factory icon

37 millioner tonn karbon lagret

Green icon of three users

Styrke 7 lokalsamfunn

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Slik har Brother sine kunder bidratt

Når du returnerer en Brother toner eller blekkpatron til oss ved hjelp av vårt gratis resirkuleringssystem, bidrar du til å beskytte regnskogen. Som en del av vårt resirkuleringssystem har Brother inngått et samarbeid med den prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, som jobber sammen med urbefolkninger for å stoppe avskoging av regnskogen. Siden partnerskapet vårt startet i 2009 har vi hjulpet lokalsamfunn til å blomstre i noen av planetens vitale miljøer med mest biologisk mangfold og beskyttet økosystemer som har lagret over 37 millioner tonn karbon. 

Dette arbeidet er avgjørende for planeten vår, og vi er utrolig stolte over at Brother kunder bidrar til denne globale innsatsen hver eneste dag. 

 

Les mer om våre initiativer med Cool Earth

Trenger du å resirkulere et Brother produkt? La oss hjelpe deg

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother International Europa har støttet Cool Earth i over ti år, og vi tror begge at menneskene selv er løsningen på klimakrisen Dette, utover alle pengene, er det som driver og inspirerer til endring, og Brother sin støtte gir håp om en fremtid for mange mennesker. Det har aldri vært en bedre tid til å revolusjonere bevaring og liv på planeten, og vi er stolte av å gjøre det på 70.000 hektar regnskog, i samarbeid med Brother Sammen bekjemper vi klimakrisen ved roten, takket være deres folk som har troen på dette.

Matthew Owen, direktør i Cool Earth 

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Vi i Brother er svært stolte av vårt langvarige partnerskap med Cool Earth. Både våre ansatte og kunder fortsetter å beskytte viktig regnskog og lokalsamfunn i Peru og Papua New Guinea gjennom en rekke initiativer, inkludert en årlig innsamlingsquiz og en resirkuleringsordning for blekkpatroner og tonere.

Isao Noji, administrerende direktør i Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Vi har jobbet med Cool Earth siden 2009 og i løpet av den tiden har vi hjulpet til med å redde millioner av trær i noen av verdens mest truede habitater, men det er fortsatt mer vi, og du kan gjøre for å hjelpe. 

Støtt Cool Earth
Forest landscape with huts and a lake surrounding

Blogger om miljø og bærekraft

Hvis du trenger råd om hvordan du kan være mer bærekraftig, eller ønsker å holde deg oppdatert på hva vi gjør hos Brother, ta en titt på vår side med blogger om miljø og bærekraft. 

Les våre blogger rundt miljø