Original Brother LC221VALBPDR høykapasitet blekkpatroner multipack

Brother LC221VALBPDR sort, cyan, magenta og gul blekkpatroner multipack. Hver blekkpatron skriver ut ca. 260 sider A4 sider

kr 822,50 Inkl. MVA

kr 658,00 Ekskl. MVA

Hver blekkpatron skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Original Brother blekkpatroner av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC221VALBP_main

Nøkkelfunksjoner

  • Hver blekkpatron skriver ut ca. 260 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Original Brother blekkpatroner av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Sørg for at det å skifte ut dine originale Brother blekkpatroner går så knirkefritt og er så rimelig som mulig, ved å kjøpe denne LC221VALBPDR multipack. Pakken inneholder sort, cyan, gul og magenta LC221 blekkpatroner, alle designet for å hjelpe deg med å få det beste ut av din Brother skriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

LC221BK, LC221C, LC221M og LC221Y blekkpatroner i denne LC221VALBPDR multipack har blitt fagmessig designet til å fungere sømløst med din Brother skriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother blekkskriver. Uoriginale blekkpatroner kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge originale LC221VALBPDR blekkpatroner i  multipack vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen