Original Brother LC221M blekkpatron - magenta

Brother LC221M magenta blekkpatron. Gir utskrift av ca. 260 A4 sider.

kr 178,75 Inkl. MVA

kr 143,00 Ekskl. MVA

Gir ca. 260 sider A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets Brother original blekkpatron.

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother LC221M magenta blekkpatron i forpakning front

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 260 sider A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron.
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Spesielt designet for høy kvalitet på utskrift av alle dine dokumenter, kan du stole på at original Brother LC221M blekkpatron i magenta leverer profesjonelle resultater hver gang du skriver ut. Med skarpe utskrifter fra første til siste side, er denne blekkpatronen perfekt til bruk hjemme eller på kontoret.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Med Brother LC221M magenta blekkpatron kan du stole på at skriveren fortsetter å fungere på beste måte og at dine utskrifter forblir skarpe og klare.

Det kan være fristende å kjøpe billig uoriginalt blekk, men du bør vite at disse uoriginale blekkpatronene ikke bare påvirker kvaliteten på bildene dine, men kan også forårsake langvarig skade på skriveren din.

Med original Brother LC221M blekkpatron i magenta fungerer din maskin på beste måte. Du får mer verdi for pengene på lang sikt og gode resultater hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen