Original Brother LC221C blekkpatron – cyan

Brother LC221C cyan blekkpatron. Gir ca. 260 sider.

kr 181,25 Inkl. MVA

kr 145,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 260 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother original LC221C cyan blekkpatron i eske front

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 260 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne LC221C blekkpatronen i cyan er designet for å gi imponerende resultater, hver gang du skriver ut. Som original Brother rekvisita er den enkel å installere og garantert å være 100 % kompatibel med din blekkskriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Når det er tid for å skifte ut blekket i din skriver, kan du stole på at Brother LC221C blekkpatron i cyan sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at uoriginale blekkpatroner ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men også gjøre garantien ugyldig og påføre skriveren din skade på lang sikt.

Denne originale LC221C blekkpatronen sørger for at maskinen din yter slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen