1. Hjem Brother
 2. Business Solutions
 3. Managed Print Services (MPS)
 4. 7 fordeler med Managed Print Services

Se alle modeller som støtter våre MPS-løsninger

To damer ved et bord som ser på et dokument

7 fordeler med utskriftsløsninger

Våre utskriftstjenester er programmer som tilbys av utskriftsleverandører for å administrere utskriftsenheter, inkludert skannere, fakser og kopimaskiner. De gjør det mulig for organisasjoner å forbedre effektiviteten, produktiviteten og informasjonssikkerheten, vanligvis ved å overvåke bruken, erstatte forbruksvarer og oppfylle organisasjonens utskriftsbehov. 

Funksjonene i Managed Print Services varierer fra leverandør til leverandør, men de kan tilby mange av følgende fordeler til større organisasjoner. Du kan lese mer om 7 viktige fordeler ved Managed Print Services nedenfor:

Er du interessert i Brother Managed Print Service (MPS)?

1. Spare tid og forbedre effektiviteten 

Tiden de ansatte bruker på skriver-relaterte oppgaver kan være frustrerende. Prosessen med å skrive ut, skanne, kopiere eller fakse dokumenter på gammel maskinvare eller dårlig konfigurert programvare er bare begynnelsen. 

Det må også vurderes tiden brukt på å reparere enhetens feil og bytte av blekkpatroner og tonere. En administrert utskriftstjeneste skal identifisere slike problemer og inkludere planer om å:

 • Reduser ansattes tid brukt på utskriftsrelaterte oppgaver
 • Fjerne daglige vedlikeholdsoppgaver

Vi var på utkikk etter en problemfri måte å administrere skriverflåten vår på. Brother Managed Print Service ga oss frihet til å fokusere på verdiskapende arbeid fordi skrivere er smartere og krever mindre oppmerksomhet fra oss.


Markku Anttila, IT-sjef i Mäntsälä kommune

2. Forbedre informasjonssikkerheten din 

Å redusere mengden papir, strøm og forbruksvarer du bruker, er en del av å være en ansvarlig samfunnsborger. Med et overvåkingssystem på plass som en del av MPS-pakken, kan du: 

 • Sette opp prosedyrer for innlogging på skriveren, for å minimere sjansen for at utskrevne dokumenter blir stjålet fra skriver
 • Beskytt dokument sikkerheten ved å bruke Secure Print+ eller Secure Print Advanced  


Ved å implementere en Brother Managed Print-tjeneste kan vi i praksisen nå raskt og enkelt lagre og hente sensitive dokumenter, noe som sparer tid, plass og penger fra dag én.

Steve Rock, administrerende direktør, K Lowther
3. Reduser kostnader og spar penger 

En sporadisk tilnærming til virksomhetens utskriftsoppsett kan føre til ineffektivitet på en rekke områder. Først og fremst er det vedlikeholdskostnader. Det å holde individuelle enheter oppdatert - en om gangen - er dyrere enn å ha et automatisert, skybasert system for å gjøre det i større skala.

En MPS-løsning kobler ofte alle enheter til ett overvåkingssystem for å sikre:

 • Levering av ny rekvisita til rett tid
 • Bedre utnyttelse av stordriftsfordeler
 • Ingen lagerbinding

En grundig revisjon og vurdering av nåværende utskriftsmiljø kan også identifisere måter å optimere skriverparken på. Tross alt, å ha for mange enheter spredt rundt i organisasjonen vil koste mer å vedlikeholde.

 

Vi ønsket en løsning som var robust, pålitelig og tilbød oss svært kostnadseffektiv utskriftstjeneste, men som også hadde støttemekanismer fra både leverandør og produsenten. Brother hadde den beste løsningen. Installasjonsprosessen var sømløs og Brother gikk utover det vi forventer.

Steve Ford, strategisk IKT-sjef, Helsby High School

4. Forbedre produktiviteten i din bedrift

Utskriftsbehovene til ulike avdelinger i en bedrift kan variere. Etter en innledende vurdering av bedriftens nåværende og fremtidige behov, bør MPS-leverandøren kunne anbefale et skreddersydd program for disse avdelingene for å strømlinjeforme prosesser og forbedre arbeidsflyter. 

Dette kan omfatte:

 • Skrive ut fra mobile enheter på kontoret eller ute på farten
 • Skrive ut spesielle typer dokumentstørrelser og formater som du bruker regelmessig
 • Automatisk ruting av dokumenter til bestemte steder
 • Opprette individuelle tilpassede berøringsskjermer med snarveier

Tidligere måtte vi stå ved siden av skriveren og snu sidene når vi skannet dokumenter, men det er ikke lenger nødvendig da skriverne våre nå har en 2-sidig skannefunksjon. Vi legger ganske enkelt sidene i dokumentmateren, og maskinen gjør resten. Det sikrer også at filen sendes direkte til mappen der den skal arkiveres, og vi trenger ikke å gjøre noe annet enn å starte skanneprosessen. Det representerer en enorm tidsbesparelse for oss.

Jens Christian Pedersen, eier av Skovby Synshal

5. Reduser utgiftene og forbedre kontantstrømmen

Kostnaden for å kjøpe en hel skriverpark kan være skremmende, men Managed Print Services tilbyr fleksible betalingsalternativer som:

 • Månedsvis eller kvartalsvis
 • Fullt skreddersydd for din bedrift
 • Betal-per-side-utskriftsmodell er også tilgjengelige og er perfekte for bedrifter som foretrekker å administrere kostnadene på løpende basis

I tillegg kan du i portalen se sanntidsbruk og prognoseverktøy for din skriverpark, noe som betyr at det ikke bør være noen uventede kostnader.

Brother Managed Print Service er perfekt for vår høyskole. Vi er tunge utskriftsbrukere, og Brother Managed Print Service har hjulpet oss med å administrere våre utskrifter mer effektivt. Brother har anbefalt de beste skriverne for våre behov, og vi har nå redusert kostnader, redusert administrasjonstiden og har en mye bedre supportjeneste. I tillegg betaler vi ganske enkelt for det vi skriver ut uten å pådra oss straffer, i motsetning til vår tidligere kontrakt for å administrere budsjettet ditt.

Matthew Cooke, IT-tekniker ved Ercall Wood Technology College.

6. Reduser miljøfotavtrykket ditt 

Å redusere mengden papir, strøm og rekvisita du bruker, er en del av å være en ansvarlig samfunnsborger. Med et overvåkingssystem på plass som en del av MPS-pakken, bør du kunne:

 • Identifisere og spore utskriftsbruk
 • Registrere og reduser miljøfotavtrykket ditt

Brother har sitt eget resirkuleringssystem. Dette gjør oss sikre på at våre brukte kassetter håndteres riktig og blir gjenbrukt for maksimal nytte.

Malin Johnson, Sustainability Coordinator, Resia Travel Group

7. Vær mer fleksibel

De mest vellykkede organisasjonene ser ut til å kontinuerlig forbedre sine prosesser for å holde seg i forkant.

Med riktig Managed Print Service-leverandør på din side får du løpende råd og strategisk støtte fra eksperter innen teknologi på arbeidsplassen.

MPS-leverandøren din bør tilby følgende som en del av tjenesten deres til deg:
 • Regelmessige møter for å sikre at du får mest mulig ut av utskriftstjenesten din
 • Fleksibilitet til å endre og tilpasse abonnementet

I samarbeid med Brother har vi kunnet forstå hvordan våre skrivere brukes og deretter implementere en mye mer effektiv løsning. Der vi pleide å ha et komplisert lappeteppe med over 700 skrivere med null åpenhet om hvordan de ble brukt, har vi nå en velorganisert flåte på 300 maskiner.

Neil Perry, assisterende direktør for digital transformasjon ved Dartford og Gravesham Trust

Her finner du informasjon om våre MPS-utskriftstjenester:

Female wearing a red top sat at a desk working on a computer around stationary with a Brother printer on the desk

Managed Print Service Professional

En enkel og fleksibel utskriftstjeneste. Managed Print Service Professional egner seg for små til mellomstore bedrifter og inkluderer følgende fordeler:

 • Automatisert bestilling og levering av rekvisita
 • Brukervennlig online portal
 • Førsteklasses kundesupport
 • Resirkulering av rekvisita
 • Skybasert teknologi

Les mer om Managed Print Service Professional
To damer og to menn i et kontorlandskap, en dame står ved en skriver med en utskrift i hånden

Managed Print Service Enterprise

Skreddersydd Managed Print Service Enterprise for bedrifter på en eller flere lokasjoner, som inkluderer:
 • Automatisert bestilling og levering av rekvisita
 • Tilpasset online portal
 • Førsteklasses kundesupport
 • Resirkulering av av rekvisita
 • Mulighet for skybasert eller lokal teknologi
 • Bredt utvalg av løsninger for utskrift- og dokumenthåndtering
 • Grundig vurdering av dine behov, kontinuerlig optimalisering og styring av din tjeneste

Les mer om Managed Print Service Enterprise

Vil du vite mer om våre utskriftsløsninger?