Original Brother TN421C toner – cyan

Brother TN421C cyan toner. Gir ca. 1800 sider.

kr 1 803,75 Inkl. MVA

kr 1 443,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 1800 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798

Høykvalitets original Brother toner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN421C cyan toner i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 1800 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798
  • Høykvalitets original Brother toner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Laget for å gi optimal overensstemmelse er den originale Brother TN421C cyan toner utviklet for å skape høyoppløselige dokumenter, fra første til siste utskrift. Med kapasitet til å skrive ut over 1800 sider tilbyr TN421C mye for pengene.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Denne TN421C toneren i cyan har blitt fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother skriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale tonere kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother skriver. Det er mulig at å bruke disse produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skriveren din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge en original Brother TN421C toner vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og også at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen