Original Brother TN421BK toner – sort

Brother TN421BK sort toner. Gir ca. 3000 sider.

kr 2 050,00 Inkl. MVA

kr 1 640,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798

Høykvalitets original Brother toner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN421BK sort toner i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798
  • Høykvalitets original Brother toner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Laget for å gi optimal overensstemmelse er original Brother TN421BK sort toner utviklet for å skape dokumenter med høy oppløsning, fra første til siste utskrift. Med kapasitet til å skrive ut over 3000 sider tilbyr TN421BK veldig mye for pengene.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Denne TN421BK toneren i sort har blitt fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother skriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale tonere kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother skriver. Det er mulig at bruk av disse produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skriveren din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge en original Brother TN421BK toner vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen