Original Brother TN3430 toner – sort

Brother TN3430 sort toner. Gir ca. 3000 sider.

kr 1 605,00 Inkl. MVA

kr 1 284,00 Ekskl. MVA

Skriver ut ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752

Høykvalitets original Brother toner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN3430 sort toner i eske front

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752
  • Høykvalitets original Brother toner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Fagmessig designet for å sørge for at din Brother skriver yter best mulig garanterer denne originale TN3430 toneren profesjonelle resultater, hver gang du skriver ut. Original rekvisita, som TN3430, gir mer for pengene på lang sikt, enn rimeligere alternativer.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

Alle Brother tonere, inkludert denne TN3430 toneren i sort, er grundig testet for å sørge for å gi kundene den mest konsekvente pålitelige løsningen som er mulig.

Selv om rimelige, uoriginale tonere er tilgjengelige, er de ganske enkelt ikke like kompatible med din Brother skriver. Dette kan føre til problemer med både utskriftskvalitet og maskinens ytelse – og disse problemene kan noen ganger være kostbare å ordne.

Den originale Brother TN3430 toneren sørger for at skriveren din fortsetter å fungere knirkefritt, og gir deg mer for pengene på lang sikt, samt mindre bekymringer, siden du vet at du har et skriveroppsett du kan stole på.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen