Original Brother TN3480 toner – sort

Brother TN3480 høykapasitets sort toner. Gir ca. 8000 sider.

kr 2 710,00 Inkl. MVA

kr 2 168,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 8000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752

Høykvalitets original Brother toner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN3480 sort høykapasitetstoner med og uten eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 8000 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752
  • Høykvalitets original Brother toner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne originale Brother sorte høykapasitetstoneren hjelper deg med å få mest mulig ut av din Brother skriver – enten du skriver ut hjemme eller på kontoret. Med en sort farge som har høy skarphet, klar tekst og tydelige bilder, sørger TN3480 for at alle utskriftene dine har samme høye standard, fra den første til den siste.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

Når det er tid for å skifte ut toneren din, kan du stole på at Brother TN3480 toner sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare. Designet for å vare mye lenger enn en standard toner varer denne høykapasitet toneren lenger uten tap av kvalitet.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere alternativer, må du huske på at uoriginale tonere ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men kan også gjøre garantien ugyldig og påføre skriveren din skade på lang sikt.

Denne originale Brother TN3480 høykapasitet toneren i sort sørger for at maskinen din yter slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen