Original Brother LC3217BK blekkpatron – sort

Brother LC3217BK sort blekkpatron. Gir ca. 550 sider.

kr 355,00 Inkl. MVA

kr 284,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 550 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother LC3217BK sort blekkpatron i forpakning

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 550 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Ser du etter en blekkpatron som skriver ut med optimal ytelse hver gang? Brother LC3217BK blekkpatron i sort garanterer utskrifter som er jevne, pålitelige og av topp kvalitet, fra første til siste utskrift. Vårt perfekt balanserte blekk sørger for at skriveren din fungerer optimalt og gir deg verdi for pegene.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Denne LC3217BK blekkpatronen i sort har blitt fagmessig designet for å fungere sømløst med en rekke Brother blekkskrivere, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, kan bruk av disse ofte føre til utallige utskriftsproblemer, og til og med skade skriveren din – så er det egentlig verdt å ta risikoen?

Ved å velge en original Brother LC3217BK blekkpatron vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen