Brother original LC3219XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron

Brother LC3219XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron - skriver ut ca. 3000 A4 sider

kr 693,75 Inkl. MVA

kr 555,00 Ekskl. MVA

Gir ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets Brother original blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC3219XLBK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 3000 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother LC3219XLBK original XL høykapasitet blekkpatron i sort er spesielt utviklet for å sikre at du får utskrifter i høyeste kvalitet, hver gang. Ved å kjøpe originale blekkpatroner fra Brother beskytter du din skriver fra eventuell skade som kan forårsakes ved bruk av uoriginale blekkpatroner.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Alle Brother blekkpatroner, inkludert LC3219XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron, testes nøye for å gi enestående utskriftsresultater. LC3219XLBK er en ekstra høykapasitet blekkpatron som varer dobbelt så lenge som en standard blekkpatron, uten å gå på kompromi med kvaliteten.

Billige uoriginale blekkpatroner som finnes på markedet er ikke like kompatibel med din Brother blekkskriver. Uoriginale blekkpatroner kan føre til problemer med både utskriftskvaliteten og maskinens prestasjon - noe som kan bli kostbart.

LC3219XLBK original blekkpatron sikrer at skriveren fortsetter å fungere problemfritt , og du får mer valuta for pengene på lang sikt.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen