Brother original LC3217C cyan blekkpatron

Brother LC3217C cyan blekkpatron - skriver ut ca. 550 A4 sider

kr 262,50 Inkl. MVA

kr 210,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 550  A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711

Høykvalitets Brother original blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original LC3217C cyan blekkpatron i emballasje

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 550  A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Er du ute etter en blekkpatron med høy ytelse hver gang du skriver ut dokumenter? Brother LC3217C blekkpatron i cyan garanterer en jevn og pålitelig utskrift i høy kvalitet fra første til siste side dokument. Stor verdi for pengene og perfekt balanserte farger garanterer at skriveren fungerer på beste måte.

Mer om dette produktet ...

Finnes også i andre farger:

LC3217C blekkpatron er designet av eksperter for å fungere med et bredt sortiment av Brother skrivere og for å gi høy kvalitet, gang på gang.

Om du benytter billigere uoriginale blekkpatroner kan du spare penger på kort sikt, men det kan gi deg utskriftsproblemer og skade din maskin - så er det virkelig verdt risikoen?

Ved å velge original Brother LC3217C blekkpatron kommer din skriver til å fortsette å fungere på beste måte og garantien forblir gyldig.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen