1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Løsninger for små bedrifter

Løsninger for små bedrifter

Kontakt oss for å se hvordan våre løsninger kan hjelpe din bedrift

La oss hjelpe deg å finne en løsning...

Brother sin egen iPrint&Scan er en gratis app som gjør utskrift fra og skanning til dine enheter enkelt, fra både Apple og Android-enheter. Den vil automatisk finne kompatible Brother-enheter i det trådløse nettverket, slik at du enkelt kan sende jobber til utskrift og laste opp skanninger til skyen fra mobilen din.
Hvis du har skrivere lokalisert på forskjellige steder, kan du sette opp e-postrapporter fra skriveren. Enheten vil sende en full oversikt over hva det har vært opp til - fra antall utskrifter til dagens tonernivå  - direkte til din e-postadresse.
Det er mange måter å fange et skannet dokument på. Brother-enheter kan sende filen til en nettverksplassering, en FTP-adresse, en tredjeparts skylagring, eller en e-postadresse. Eller du kan bare lagre det direkte til en USB-minnepinne .
En mann og en kvinne jobber på et kontor hvor klær og interiør er i hvitt

Brother at your side

Ved å forstå kravene i små bedrifter, har vi utviklet et bredt spekter av løsninger utviklet av eksperter. Gir deg muligheten til å la de ansatte å ha de beste og mest effektive måtene å jobbe på. Brother tilbyr:

 
  • Kostnadseffektive løsninger
  • Råd og support fra eksperter
  • Enkel implementering