1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Ressurssenter
  4. Blogg
  5. Innovasjon
  6. 2020
  7. Utnytt stordata og reduser utskriftskostnadene med en enkel løsning
Punnan merkki suurennuslasissa sinivihreällä taustalla

Utnytt stordata og reduser utskriftskostnadene med en enkel løsning

Big Data eller stordata som det heter på norsk - er et moteord som forretningsledere kommer til å høre overalt – men la deg ikke lure av denne hypen. «Stordata» er egentlig bare tilkoblet, tilgjengelig informasjon som er samlet inn fra IT-systemene våre.

Styring av forretningsutskrifter er et område der samlede data bidrar til omfattende kostnadsbesparelser og forbedret effektivitet – og overraskende nok utgjør dette den tredje største utgiftsposten i et firma, etter leie og lønninger1.

Faktisk er det utrolig enkelt å bruke stordata til å få ned utskriftskostnadene, det er nemlig ved å ta et skritt tilbake at man girer opp. Stordata bidrar i tillegg til å strømlinjeforme IT-styring, gjøre innsikt lett tilgjengelig og ruste virksomheten din for fremtiden.

Den enkle veien til kutting av utskriftskostnader med analyse

I dagens sammensatte og raskt endrende verden av kontorteknologi tyr mange virksomheter til en innkjøpsmodell basert på eksterne tjenester.

Heller enn å utvikle og, enda verre, opprettholde, interne ressurser som skal holde tritt med raske endringer, kan en enkel outsourcet løsning bidra til reduserte utskriftskostnader i enhver organisasjon. Denne mindre krevende løsningen er Managed Print Services – eller MPS.

I tillegg til at organisasjonen får oppdaterte enheter med et rikt utvalg av funksjoner, får den også en utskriftspartner som håndterer skriverne proaktivt. Det betyr at de kan tilpasse utstyrets funksjoner og ytelse etter selskapets spesifikke behov. Og det er her stordata kommer inn i bildet …

Ikon av en sparegris

Fordelene ved stordata

Stordata skaper et komplett bilde av behovene og vanene i organisasjonen din.
I forbindelse med utskrifter tas det hensyn til antall utskrevne sider, hvor mange blekkpatroner og tonerkassetter som benyttes, samt en rekke tekniske forhold.

Innsamling og overvåking av data åpner opp for en verden av forståelse. Leverandøren din kan finne frem til hvor forbedringspotensialet ligger, og bidra til å fastslå det viktige skillet mellom oppgaver som er ønskelige og oppgaver som er nødvendige. Det skal være mulig å forutsi for eksempel ekstra travle perioder, på grunnlag av måneds- og årstrender, slik at du kan planlegge i henhold til det.

Ved å ha en slik innsikt på detaljnivå kan MPS-leverandøren din lage og bruke oversikter spesialtilpasset for virksomheten din, og dermed få ned kostnadene. De kan stadig finjustere og optimalisere dine enheter og gi deg full synlighet helt ned til kostnadene du betaler per side.

Funksjoner for en integrert fremtid i endring

Ingen sektor kommer til å være uberørt av den digitale omveltningen, som fremskyndes med hver eneste tekniske utvikling.

MPS er en fantastisk plattform for interoperabilitet, men for å sikre at virksomheten holder seg i forkant av utviklingen, blir det stadig viktigere å arbeide med én partner som er best i klassen, og som kan utforme og ha kontroll med en fullt integrert IT-infrastruktur.

En partner som kan ha kontroll med maskinvare- og programvarespesifikasjon, integrering, abonnementer og styring – inkludert MPS – vil garantert sørge for kostnadsbesparelser.

Og enda viktigere; de kommersielle interessene dine ivaretas med avansert teknologi som gir deg enkel tilgang til avgjørende innsikt og bidrar til å forberede virksomheten din for fremtiden.

Finn mer informasjon om Brother sin MSP-løsninger her, og send inn skjema, så tar vi kontakt for en prat.

 

 
1 https://www.lasersresource.com/blog/office-printing-statistics

Mer fra Innovasjon

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen