Brother at your side

Jobb når som helst og hvor som helst for å øke produktiviteten når ute på farten, med Brother sine utskrifts- og skannerløsninger, utviklet av eksperter for å spare organisasjoner innen varehandel tid og penger.

Spør oss et spørsmål...

Brother egen iPrint&Scan er et gratis program som enkelt gjør utskrift fra og skanning til dine enheter fra både Apple og Android-enheter. Det vil automatisk finne kompatible Brother-enheter i det trådløse nettverket, slik at du enkelt kan sende jobber til utskrift og laste opp skanninger til skyen fra mobilen din. Altertativty, hvis folk reiser fra en butikk til en annen, kan Brother PrintSmart Mobile Zone-programvaren brukes til å sende utskriftsjobber og hente de ut via en PIN-kode på enhetens kontrollpanel.
Ja, med Brother Solutions Interface. BSI er en åpen grensesnitt-plattform designet for å la 3. part lage sine egne løsninger for Brother-enheter. Ved å gjøre det, kan de kontrollere hvilke alternative som vises på kontrollpanelet, og hvordan de fungerer.
Vanligvis hvis en utskriftsjobb sendes til køen på skriveren, kan den bli værende i maskinen til den slås av, noe som utgjør en risiko for konfidensielle dokumenter. Med Timed Erasing kan du instruere skriveren til å slette dine konfidensieller utskriftsdata etter en angitt tidsperiode,fra timer til potensielt dager.
Ja. med BRAdmin Professional-programvaren kan du overvåke en eller flere enheter fra din Windows PC. For ekstra fleksibilitet, kan de fleste Brother nettverksenheter styres ved hjelp av en nettleser. I tillegg til at Brothers Status Monitor er et konfigurerbart verktøy som lar deg spore skriverens status 24/7 via live-symbolet nederst på skjermen.
Vår Sikker utskrift gjør at du kan sende spesifikke jobber til skriveren, men forsinker deres løslatelse før du angir en sikker PIN. Bare still PIN i driveren som du skrive ut jobben, deretter låse den opp fra køen ved hjelp av kontrollpanelet når du er komfortabel ingen vil se dokumentene dine. Alternativt vil vår PrintSmart Secure Pro bare skrive ut utskriftsjobben når du bruker PIN-kode eller NFC ID-kortet for å skrive ut..