1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Administrerte utskriftsløsninger
Mann og dame som ser på en utskrift, skriver i bakgrunnen

La Brother hjelpe deg

Få en oversikt over ditt utskriftsbehov og reduser kostnadene ved å la våre eksperter på Brother-løsninger hjelpe deg.

 

Les mer

La oss hjelpe deg med en løsning

Den ideelle måten å administrere tilgang, godkjenning og bruk er med en sikker PIN-kode eller ID-kort leser. Lett integrert med vår Print Smart Secure Pro programvare og våre Secure Function Lock-funksjonen, kan brukerne få utstedt et skreddersydd kort - eller du kan legge til en tredje part NFC-brikke til eksisterende dør adgangskort som kan brukes med Brother enheter som har en NFC-kort leser, slik at du ikke trenger å skrive inn en PIN-kode.
Ja, det er flere måter. Secure Function Lock lar deg kontrollere hvem som kan skrive ut, fakse, skanne og kopiere gjennom unike PIN-koder eller NFC adgangskort. Alternativt gir Smart Secure Print Pro deg den ultimate kontroll over hva folk kan skrive ut, kopiere, skanne eller fakse.
Hvis enhetene ikke er koblet til et nettverk, kan du ikke bruke et overvåkingssystem som BRAdmin Professional, så BRPrint Auditor Gir deg det nest beste. Snarere enn å overvåke via selve skriveren, gir programvaren deg denne informasjonen på nettet fra hvilken som helst PC koblet til via en USB- eller parallellkabel. Bare installere BRPrint Auditor på brukerens PC, og den vil gi alle skriverne brukerinformasjon tilbake til BRAdmin Professional-programvaren slik en nettverksskriver ville ha gjort.
Nei. Veiviseren for driverdistribusjon vil lage en kjørbar fil for deg som når den kjøres på en annen PC, automatisk vil installere driveren på PC-en uten at du trenger å gjøre noe. Alternativt kan Brother Universal Driver la deg ta vare på alle enhetene dine med en enkel installasjon. Til slutt, der det følger med, kan du bruke en Microsoft® Installer (MSI), for å automatisere hele prosessen ved å lage en fil som overfører all Brother-programvarene som en bruker trenger på sin PC.
Hvis du har skrivere på forskjellige steder, er det ikke alltid praktisk å sjekke bruken manuelt. Med e-post rapporter vil skriveren sende en full oversikt direkte til din valgte e-postadresse. All bruk av data - fra antall utskrifter til tonernivå - vil bli opplyst, uansett hvor du er i verden.
Ja, med Brother Solutions Interface. BSI er et åpent grensesnitt plattform designet for å la tredjepart lage sine egne løsninger for Brother enheter. Ved å gjøre det, kan de kontrollere hva hvilke alternativ som vises på kontrollpanelet, og hvordan de fungerer. 
En mann og en kvinne jobber på et kontor hvor klær og interiør er i hvitt

Brother at your side

Med en bred portefølje av administrerte utskriftstjenester, har vi tro på å kunne tilby de aller beste løsningene for dine skiftende forretningskrav. Brother tilbyr:
 
  • Enkel implementering
  • Overvåking og kontroll
  • Et troverdig og globalt merkenavn