1. Hjem Brother
  2. Business Solutions
  3. Løsninger for mindre bedrifter

Løsninger for mindre bedrifter

Kontakt oss for hvordan Brother Solutions kan hjelpe din bedrift

Finn ut hvordan vi kan hjelpe din bedrift å arbeide smartere
Den beste måten å skrive ut fra iOS på, er med Apples innebygde AirPrint driver. Fordi det er allerede en del av operativsystemet, det er gratis og du trenger ikke å bekymre deg for å installere noe nytt.
Ja. Brothers iPrint&Scan er en gratis app kompatibel med Apple iOS, Android og Windows Mobile-enheter. Du kan bruke den til å skanne dokumenter i høy kvalitet til den mobile enheten og som navnet antyder kan du bruke den til å skrive ut også.
Split Emails vil automatisk løse problemet ved å dele dine dokumenter i håndterbare deler og sende dem over flere e-poster.
Ja. Web Connect lar deg koble en Brother-skanner eller en multifunksjonsmaskin til din foretrukne tredjepart skylagringstjeneste. Filer kan lastes opp umiddelbart uten behov for en PC, og det fungerer motsatt - du kan bla gjennom filer ved hjelp av kontrollpanelet på skriveren og deretter skrive dem ut.
Ja. Direkte PDF / XPS-utskrift betyr at du kan skrive ut både PDF og XPS-filer rett fra skriveren, uten bruk av PC-programvare.
En mann og en kvinne jobber på et kontor hvor klær og interiør er i hvitt

Brother at your side

Vi forstår kravene til mindre bedrifter. Våre eksperter utvikler løsninger som tilbyr kompakte utskrifts- og skannerløsninger utviklet for hjemmekontor og mindre bedrifter. Brother tilbyr:

  • Råd og støtte fra expertene
  • Enkel implementering
  • Kostnadseffektive løsninger