1. Hjem
  2. Business Solutions
  3. Helsesektoren

Helsesektoren

Brothers utskrifts- og skannerløsninger hjelper organisasjoner i helsesektoren å redusere kostnadene og bidrar til forbedret pasientbehandling, og lar deg arbeide videre med det du kan best.


Brother at your side

Reduser kostnader, forbedre pasientbehandlingen og ha tillit til sikkerheten med Brothers utskrifts- og skannerløsninger utviklet av eksperter for helsesektoren.

La oss hjelpe deg med å finne en løsning ...

Ja. Med PrintSmart Secure Pro Mail2Print funksjonen. Med Brothers sikkerhetsteknologi, kan dokumenter sendes til skriveren som vedlegg, og en sikker PIN-kode sendes tilbake via e-post. Skriveren vil starte jobben når PIN-koden er tastet inn.

 

Ja. Secure Function Lock lar deg nøye kontrollere hvem som kan skrive ut, fakse, skanne og kopiere, og som ikke kan, via unike PIN-koder eller NFC adgangskort.

Vanligvis, hvis en utskriftsjobb sendes til køen på skriveren, kan den ligge i maskinen på ubestemt tid, noe som utgjør en risiko for konfidensielle dokumenter. Med funksjonen Timed Erasing kan du instruere skriveren til å slette dine konfidensielle utskrifter etter en angitt tidsperiode, fra timer til dager.