MPS er en løsning som tilbys av utskriftsleverandører for administrasjon av dine skrivere. MPS gjør det mulig for virksomheter å redusere kostnader, forbedre effektiviteten og produktiviteten ved å overvåke bruken av skriverne og levere rekvisita.

Vi kan hjelpe deg med å håndtere alle dine utskriftsbehov gjennom en brukervennlig nettportal, som gir synlighet og kontroll, forbedret produktivitet, reduserte kostnader og total trygghet gjennom hele avtaleperioden. Du betaler bare for det du skriver ut, og det er ingen minimumsgrense for utskrift. 

7 fordeler med MPS.

Med Brother MPS kan du velge en servicekontrakt med 3, 4 eller 5 års lengde, eller velg vår unike Service In Click (SIC) med opptil 10 års garanti.

Servicepakke i 3, 4 eller 5 år, betales ved inngåelse av MPS-avtalen*

Eller

Service in Click (SIC), hvor servicepakken er inkluderet i klikk-prisen. Den utvidede garantien gjelder så lenge maskinen er på kontrakt - inntil maskinen er utbrukt - dog maks. 10 år*

 

*Såfremt maskinen blir registreret på Brother sin hjemmeside senest 60 dager etter kjøpsdatoen.

Når du kjøper din skriver hos din lokale forhandler kan du også inngå en Brother MPS-avtale. Du betaler kun for det du skriver ut, og mottar en faktura hver 3. måned.

Klikkprisen er prisen som betales for hver side som skrives ut - det er en fast pris per side for sort-hvitt utskrift og en fast pris per side for fargeutskrift, ved avtalt dekkflate. 

En av de viktigste fordelene ved å bruke Brother Managed Print Service er at du bare betaler for det du skriver ut, det er ingen minimum volumer.
I hovedsak er det et grunnleggende krav til PC og nettverk. Våre godkjente leverandører av Managed Print Service kan gi deg råd om dette.

Ja. De viktigste tjenestene til Brother Managed Print er enhetsovervåking, service-tjeneste, forbruksbasert fakturering og levering av bestilt rekvisita, i full overensstemmelse med GDPR.

Les mer om Brother og GDPR

Nei. De viktigste tjenestene til Brother Managed Print er enhetsovervåking, service-tjeneste, forbruksbasert fakturering og forbruksetterfylling, og vil ikke behandle noen av dataene som skrives ut.
Brother samler inn kundekontakt- og adresseopplysninger, enhets-service, enhetens lokasjon og informasjon om enhetsbruk, faktureringsdetaljer og annen informasjon som kreves for forretningsformålet, som er å oppfylle eller forbedre Brother Managed Print tjenesten.
En fargeside er side som bruker fargeblekk eller fargetoner ved utskrift.  En sort-hvitt (mono) side er en side som kun krever sort blekk eller toner ved utskrift.