Lagt til handlekurv

En beskjed fra Brother sin president

Et bærekraftig samfunn


Global trend mot bærekraftig utvikling

I september 2015 ble 2030 agendaen for bærekraftig utvikling vedtatt på FN-toppmøtet. Agendaen fastsetter mål for bærekraftig utvikling fra 2016 til 2030 (som definerer den ideelle situasjonen i verden) for å sette verden på riktig spor mot bærekraftig utvikling. Utviklingsmålene krever handling for å takle miljøproblemer, slik som globaloppvarming, forurensning og tap av biologisk mangfold.

 

Resultater av Brother-konsernets Environmental Action Plan 2015 (2011-2015)

Vi identifiserte problemer og satte ambisiøse mål i Brother-konsernets Environmental Action Plan 2015 (2011-2015). Vi jobbet aktivt med å innhente miljøakkrediteringer i respektive land., la ved miljøinformasjon om nye produkter og jobber kontinuerlig med å oppgradere vårt rammeverk for å raskt imøtekomme nye lover og forskrifter i ulike regioner. Vi bidro til å beskytte økosystemene i skog og i havet på mer enn hundre lokasjoner verden over. Når det gjelder å redusere CO2-utslipp, så har produksjonsanlegg utenfor Japan oppnådd delmålet for finansåret 2020 (1. april, 2020 - 31. mars, 2021), og har startet aktivt å jobbe med definisjonsområdene 1, 2 og 3. Dermed har fremgang vært god i samarbeid med interessegrupper.

 

Resultater av Brother-konsernets Environmental Action Plan 2015 (2011-2015)

Vi identifiserte problemer og satte ambisiøse mål i Brother-konsernets Environmental Action Plan 2015 (2011-2015). Vi jobbet aktivt med å innhente miljøakkrediteringer i respektive land, har lagt ved miljøinformasjon om nye produkter og jobber kontinuerlig med å oppgradere vårt rammeverk for å raskt imøtekomme nye lover og forskrifter i ulike regioner. Vi bidro til å beskytte økosystemene i skog og i havet på mer enn hundre lokasjoner verden over. Når det gjelder å redusere CO2-utslipp, så har produksjonsanlegg utenfor Japan oppnådd delmålet for finansåret 2020 (1. april, 2020 - 31. mars, 2021), og har startet aktivt å jobbe med definisjonsområdene 1, 2 og 3. Dermed har fremgang vært god i samarbeid med interessegrupper

 

Sikre en lang og vellykket fremtid

I mars 2016 formulerte Brother-konsernet Mid-Term Business Strategy "CS B2018"  basert på Brother-konsernets Global Charter som en veiviser for å oppnå den kortsiktige og langsiktig visjonen - Global Vision 21. Vi vil trappe opp vår innsats for å oppnå Brother-konsernets Environmental Action Plan 2018 (2016-2018) (retningslinjer for miljøaktiviteter CS B2018) for å ytterligere bevise for våre kunder at Brother er en merkevare de kan stole på, og et selskap som ansatte er stolte av å være en del av og et selskap som har en lys fremtid i møte.

Brother Industries, Ltd.
Representative Director & President
Toshikazu Koike

Sosiale og etiske retningslinjer

Brother er stolt av sin rettferdige og respekterte arbeidspraksis som er bygget på fundamenter som tillit og integritet. Vår etiske policy og Brother-konsernets Global Charter viser vei når det gjelder relasjoner med interessegrupper og forsikrer at vi er konsekvente i våre avgjørelser, handlinger og oppførsel. Noe som hjelper oss å etterleve vår "At your side" filosofi i alt vi gjør.

Les vår fullstendige sosiale og etiske retningslinjer

Retningslinjer for miljøet

Brother arbeider kontinuerlig med å redusere belastningen på miljøet og å øke bærekraften i vår virksomhet. Miljøet er tenkt på i alle trinn av produktets livssyklus - fra design, utvikling, og produksjon til bruk hos kunde, avfallshåndtering og gjenvinning.

Les vår fullstendige miljøpolicy