Lagt til handlekurv

Ofte stilte spørsmål

Kunder fra hele Europa resirkulerer sine tomme patroner og kassetter hos Brother. Vi har to gjenvinningsanlegg i Europa. Ett i nord Wales og ett i Slovakia. Vi bruker et sentralisert system, basert i Nederland, og et pan-europeisk postnettverk. Dette betyr at alle tonerkassetter blir levert i en samlet forsendelse, snarere enn i flere individuelle. Noe som reduserer utslippene fra transport.
Posten / Bring og Spring Global Mail / PostNL har en avtale om å sende tonerkassetter via IBRS (International Business Reply Service).  De er pliktig til å akseptere dine tomme tonerkassetter selv om pakken har en utenlandsk adresse.
Du har kanskje lagt merke til at på vår brosjyre som finnes i toneremballasjen inneholder en tolldeklarasjon. Vennligst benytt denne for utsendelser fra Norge eller Sveits.
Du kan benytte den samme ferdig frankerte returetiketten som for tonerkassetter. Last ned etiketten herfra, fest til returesken og ta den med til postkontoret. (Bruk samme eske som din nye trommel kom i)
Tre mennesker ser på en toner fra Brother på en fabrikk

Produkt og overholdelse

Les mer

Se hvordan en tonerkassett blir resirkulert hos Brother
Barn som holder armene opp og vinker

Verdier og filosofi

Les mer

Se hvordan vi optimaliserer design på våre kartonger for å redusere miljøpåvirkningen
Fem jenter i fargerike klær sitter i gresset utenfor et hus i en landsby

Cool Earth

Les mer

Lær mer om hvordan vår lavenergi standby-teknologi ble utviklet