Original Brother TN2510XL XL høykapasitet toner - sort

‌‌Original Brother TN2510XL sort XL høykapasitet toner - skriver ut opptil 3000 sider.

kr 1 671,25 Inkl. MVA

kr 1 337,00 Ekskl. MVA

Skriver ut opptil 3000 sider i henhold til ISO/IEC 19752

Original Brother TN2510XL sort XL høykapasitet toner av høy kvalitet

Originale Brother tonerkassetter er grundig testet for å skrive ut perfekt hver gang, noe som sparer deg for tid og penger

Produktdetaljer

Brother original TN2510XL sort XL høykapasitet toner i eske

Brother original TN2510XL XL høykapasitet toner beskytter skriver garantien din

Fagmessig designet for at skriveren skal yte sitt beste

TN2510XL er en XL høykapasitet toner noe som reduserer kostnadene per side

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut opptil 3000 sider i henhold til ISO/IEC 19752
  • Original Brother TN2510XL sort XL høykapasitet toner av høy kvalitet
  • Originale Brother tonerkassetter er grundig testet for å skrive ut perfekt hver gang, noe som sparer deg for tid og penger
  • Brother original TN2510XL XL høykapasitet toner beskytter skriver garantien din
  • Fagmessig designet for at skriveren skal yte sitt beste
  • TN2510XL er en XL høykapasitet toner noe som reduserer kostnadene per side

Beskrivelse

Denne originale TN2510XL sorte XL høykapasitet toneren, er designet for å gi klare utskrifter, hver gang. Skriv ut flere sider med en lavere kostnad per side, denne toneren er ideell for de med behov for høyere utskriftsvolum og sparer deg tid ved å redusere hyppigheten for bytte av toner.

Våre tonere er kompatible med en rekke skrivere, er enkle å installere og hjelper deg med å produsere holdbare dokumenter som ikke falmer over tid. 

Brother vurderer miljøpåvirkning på hvert trinn i tonerens livssyklus, slik at avfallet reduseres. Alle våre maskinvarer og tonere er utviklet for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. 
 
Original Brother TN2510XL toner med høy kapasitet – verdt det hver gang.

Kompatible med

Vis mer
Vis mindre

Oversikt

 
En kvinne i en klesbutikk holder et dokument

Pålitelighet og kvalitetssikring

Brother original toner er spesielt utviklet for å maksimere utskriftskvalitet, ytelse og pålitelighet. Hver Brother laserskriver er utviklet for å fungere ved forhåndsinnstilte temperaturer som er nøyaktig tilpasset hver enkelt tonerformulering for å sikre sømløs utskriftskvalitet og pålitelighet.

Test av ytelse

Testet ytelse

Hver tonerkassett testes grundig i henhold til ISO-standarder, slik at hver bruker kan være trygg på kvaliteten og ytelsen de forventer. Få en virkelig profesjonell finish med original rekvisita fra Brother.

To papegøyer som flyr over en jungel

Miljø og resirkulering

Vårt program for tonergjenvinning i verdensklasse bidrar til å redusere avfall som forlenger produktets livssyklus og reduserer miljøpåvirkningen.
Support Brother - at your side

Støtte «At your side»

Bruk av original Brother rekvisita beskytter garantien på din skriver. Brother er alltid "At your side". Vi forplikter oss til å gi utmerket salgsstøtte og kundeservice - både før og etter kjøp.

 
Brother Mobile Connect logo -skriv ut fra hvor som helst

Skriv ut fra hvor som helst

Med Brother Mobile Connect kan du betjene din Brother skriver fra mobilen. Skriv ut og skann dokumenter når du er på farten, og bestill original Brother rekvisita levert rett på døren.

Du kan også tilpasse dine ofte brukte funksjoner og låse opp en revolusjonerende måte å skrive ut på fra din mobile enhet. Last ned appen på din mobile enhet for å komme i gang. Finn ut mer...

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen