Brother TN2220 original høykapasitet toner sort

Brother TN2220 original tonerkassett. Gir ca. 2600 A4 sider

kr 1 360,00 Inkl. MVA

kr 1 088,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original TN2220 høykapasitet toner i eske front

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother TN2220 toner med høy kapasitet garanterer profesjonelt resultat hver gang du skriver ut. Original rekvisita som TN2220 gir mer valuta for pengene på lang sikt enn billige uoriginal rekvisita som finnes på markedet.

Mer om dette produktet ...

Når det er på tide å bytte toner velg original Brother TN2220 høykapasitet toner for å sikre at din skriver fortsetter å fungere slik den skal, slik at dine utskrifter forblir skarpe og klare. Ettersom TN2220 er en toner med høy kapasitet varer den lengre enn en standard toner og gir samme utmerkede resultat.

Billige uoriginale tonere kan påvirke kvaliteten på dine utskrifter, men også føre til langvarig skade på din maskin og oppheve eventuell garanti.

TN2220 original høykapasitet toner i sort sørger for at din skriver fungerer slik den skal. Du får mye verdi for pengene og perfekt resultat hver gang.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen