Brother TN2120 original høykapasitet toner sort

Brother TN2120 original høykapasitet toner sort - skriver ut ca. 2600 A4 sider 

kr 1 520,00 Inkl. MVA

kr 1 216,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

TN2120_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Installer TN2120 sort original toner i din Brother sort-hvitt laserskriver for å sikre at maskinen fungerer slik den skal. Siden TN2120 er en toner med høy kapasitet varer den dobbelt så lenge uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Mer om dette produktet ...

Når det er  tid for å bytte toner, velg Brother TN2120 høykapasitet toner for å sikre at skriveren fortsetter å fungere perfekt slik at dine utskrifter forblir skarp og klar.

Det kan være lokkende å kjøpe billige uoriginale tonere, men du bør tenke på at uoriginale tonere ikke bare kan påvirke kvaliteten på dine utskrifter, men også oppheve garantien og forårsake skade på din skriver.

TN2120 original høykapasitet toner i sort sørger for at din skriver fungerer slik den skal, du får mye verdi for pengene og imponerende resultat hver gang. 

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen