Original Brother TN2000 toner – sort

Brother TN2000 sort toner. Gir 2500 A4 sider

kr 1 598,75 Inkl. MVA

kr 1 279,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut 2500 sider i henhold til ISO/IEC19798

Original Brother toner av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

TN2000_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut 2500 sider i henhold til ISO/IEC19798
  • Original Brother toner av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Med original Brother TN2000 sort toner kan du dra nytte av rask utskriftshastighet, økt produktivitet og slagkraftig grafikk, hver gang du skriver ut. Laget i trå med Brothers høye designspesifikasjon kan TN2000 toner produsere opptil 2500 levende, iøynefallende sider.

Mer om dette produktet ...

Gi sidene liv med Brother TN2000 toner i sort som har blitt fagmessig designet til å fungere sømløst med din Brotherskriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale tonere, eller tonere som må fylles på, kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke like kompatible med maskinen din. Det er mulig at bruk av disse uoriginale produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge TN2000 vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og også at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen