Original Brother DR3600 – trommel

Brother original DR3600 trommel. Gir utskrift av ca. 75 000 sider. En trommel er en holder til en toner. Toner kjøpes separat.

kr 4 901,25 Inkl. MVA

kr 3 921,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Leverer ca. 75 000 sider med 3 sider per jobb

Høykvalitets original Brother trommel som er fagmessig konstruert og grundig testet 

Forhindrer avfall og sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother DR3600 trommel front

Beskytt skriver garantien ved å bruke original Brother rekvisita

Nøkkelfunksjoner

  • Leverer ca. 75 000 sider med 3 sider per jobb
  • Høykvalitets original Brother trommel som er fagmessig konstruert og grundig testet 
  • Forhindrer avfall og sparer deg for papir, tid og penger
  • Beskytt skriver garantien ved å bruke original Brother rekvisita

Beskrivelse

Sørg for at laserskriveren fungerer som den skal, og at utskriftene holder best mulig kvalitet med DR3600 original trommel fra Brother. DR3600 er enkel å installere, pålitelig og holder lenge, og sørger for at utskriftsproblemer ikke skaper forsinkelser.

Kompatible med

Vis mer
Vis mindre

Oversikt

Når det gjelder kontorutskrift, kan du stole på at Brother DR3600 trommel sikrer at skriveren din forblir i perfekt stand, og at utskriftene dine forblir krystallklare.

Selv om det kan finnes rimeligere uoriginale alternativer tilgjengelig andre steder, er det kun en original Brother DR3600 trommel som garanterer at maskinen din vil fortsette å yte så raskt og effektivt som mulig.

Husk at å bruke original Brother rekvisita er den eneste måten å sørge for at skriveren din fortsetter å fungere best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes.

Denne originale DR3600 trommelen sørger for at skriveren yter akkurat som den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt og imponerende resultater, hver gang.

To papegøyer som flyr over en jungel

 

Miljø og resirkulering

Alle Brother sine produkter er bygget for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. På slutten av produktets levetid tilbyr Brother en miljøvennlig og ansvarlig måte for kunder å returnere sine Brother produkter.

En person holder et utskrevet dokument i hånden og sammenligner dokumentet på datamaskinen

 

Testet ytelse

Brother-produktene er designet av eksperter og har gjennomgått strenge tester, slik at hver bruker kan være trygg på kvaliteten og ytelsen de forventer. Få en virkelig profesjonell finish med original Brother rekvisita.

Support Brother - at your side

 

Support "at your side"

Bruk av original Brother rekvisita sikrer produktets garanti. Brother er alltid "at your side". Vi forplikter oss til å gi utmerket salgsstøtte og kundebehandling – både før og etter kjøp.

 

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen