Brother original DR243CL trommel

Brother DR243CL trommel for utskrift av ca. 18 000 A4 sider. Består av fire individuelle tromler, en for hver tonerkassett (1 x BK/C/M/Y). En trommel er en holder til tonere. Tonere kjøpes separat.

kr 2 268,75 Inkl. MVA

kr 1 815,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 18 000 sider (en side per jobb)

Leveres med 4 tromler, en for hver tonerkassett

Høykvalitets Brother original trommel

Produktdetaljer

Brother DR243CL trommel 4 stk for hver farge

Reduserer avfall og sparer tid og penger

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 18 000 sider (en side per jobb)
  • Leveres med 4 tromler, en for hver tonerkassett
  • Høykvalitets Brother original trommel
  • Reduserer avfall og sparer tid og penger

Beskrivelse

Brother original DR243CL trommel er spesialdesignet for bruk med din Brother skriver noe som sikrer at skriveren fortsetter å levere kvalitetsresultat. Trommelen leverer opptil 18 000 A4 sider og består av fire separate tromler, en for hver tonerkassett (1 x BK/C/M/Y) .

Den er kompatibel med en rekke skrivere, er enkel å montere og sikrer kontinuitet i utskriftene.

Mer om dette produktet ...

Sikre at din Brother skriver fortsatt leverer de eksepsjonelle resultatene du forventer, ved å velge Brother original DR243CL trommel.

Selv om det finnes rimeligere alternativer, garanterer bare en original DR243CL trommel at maskinen din vil fortsette å utføre arbeidet så raskt og effektivt som mulig.

Husk at bruk av original Brother rekvisita er den eneste måten å sikre at også skriveren fortsetter å fungere på sitt aller beste, og at enhver garanti du har, forblir gyldig. Så bestill DR243CL trommelenheten fra Brother i dag - designet for å holde din Brother skriver på sitt beste og gi deg bedre verdi over tid.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen