Original Brother LC1280XLM XL-høykapasitet blekkpatron – magenta

Brother LC1280XLM magenta XL-høykapasitet blekkpatron. Gir ca. 1200 sider.

kr 402,50 Inkl. MVA

kr 322,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 1200 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

LC1280XLM_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 1200 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Ser du etter en blekkpatron som varer lenger, men ønsker ikke å gå på akkord med kvaliteten? Velg da denne originale LC1280XLM XL-høykapasitet blekkpatronen i magenta – designet for å gi en lavere kostnad per side med de samme flotte kvalitetsresultatene du forventer fra Brother.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

Denne LC1280XLM XL-høykapasitet blekkpatronen i magenta har blitt fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother blekkskriver, for å gi deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale blekkpatroner kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med din Brother maskin. Det er mulig at ved å bruke disse produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skriveren din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge en original Brother LC1280XLM XL-høykapasitets blekkpatron vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen