Brother original LC1280XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron

Brother LC1280XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron - skriver ut ca. 2400 A4 sider

kr 670,00 Inkl. MVA

kr 536,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 2400 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711

Høykvalitets Brother original blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC1280XLBK_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 2400 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Er du ute etter en blekkpatron som varer lenge uten å gå på kompromiss med kvaliteten? Velg LC1280XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron, utformet for å gi lavere kostnad per side med samme gode resultat du kan forvente fra Brother.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Du benytter sort blekkpatron mer enn dine andre farger, forsikre deg om at får best mulig resultat ved å benytte LC1280XLBK sort XL høykapasitet blekkpatron.

Selv om det finnes billigere uoriginal erstatnings blekkpatroner på markedet, er det kun LC1280XLBK XL høykapasitet blekkpatron som forsikrer deg at din maskin vil fungere så raskt og effektivt som den skal.

Utformet for å vare lengre enn en standard blekkpatron, fungerer denne høykapasitet blekkpatronen uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Bestill LC1280XLBK XL høykapasitet blekkpatron fra Brother i dag for å forsikre deg om at du får mye valuta for pengene.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen