Brother original  LC121BK sort blekkpatron

Brother LC121BK sort blekkpatron - skriver ut ca. 300 A4 sider

kr 328,75 Inkl. MVA

kr 263,00 Ekskl. MVA

Gir ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.

Høykvalitets Brother originale blekkpatroner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC121BK_main

Nøkkelfunksjoenr

  • Gir ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.
  • Høykvalitets Brother originale blekkpatroner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

LC121BK sort blekkpatron er designet for å levere de beste resultatene hver gang du skriver ut. Som et originalt Brother produkt er den enkel å installere og garanterer 100 % kompatibel med din blekkskriver.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Med Brother LC121BK sort blekkpatron kan du stole på at skriveren fortsetter å fungere på beste måte og at dine utskrifter forblir skarpe og klare.

Det kan være fristende å kjøpe billigere, uoriginalt blekk, men du bør vite at disse uoriginale blekkpatronene ikke bare påvirker kvaliteten på bildene dine, men kan også forårsake langvarig skade på skriveren din.

Med LC121BK original sort blekkpatron fungerer din maskin på beste måte. Du får mer verdi for pengene på lang sikt og gode resultater hver gang.

Ettersom du benytter sort blekk mer enn blekkpatroner i farger må den byttes oftere. Kjøp LC121BK sort blekkpatron i dag.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen