Brother original LC121VALBPDR multipakk blekkpatroner - sort, cyan, magenta og gul

Brother original LC121VALBPDR sort, cyan, magenta og gul blekkpatron multipack for utskrift av ca. 300 A4 sider i hver farge

kr 898,75 Inkl. MVA

kr 719,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Hver blekkpatron gir ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.

Høykvalitets Brother originale blekkpatroner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

LC121VALBP_main

Nøkkelfunksjoner

  • Hver blekkpatron gir ca. 300 A4 sider i henhold til ISO/IEC 24711.
  • Høykvalitets Brother originale blekkpatroner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother sine spesielt utformede blekkpatroner LC121VALBPDR multipakk i fargene sort, cyan, magenta og gul fungerer med et bredt sortiment av Brother blekkskrivere. Med disse multipakk blekkpatronene minskes utskriftskostnadene og samtidig gir de enestående resultat. Enten det er hjemme eller kanskje på et lite kontor, gir skriveren klar og skarp fargekvalitet som ikke vil falme.

Mer om dette produktet ...

Finnes også som separate blekkpatroner i følgende farger:

Når det er på tide å bestille ny blekkpatron, kan du stole på Brother LC121VALBPDR multipakk blekkpatroner for å sikre at skriveren fungerer som den skal, og utskriftene dine forblir skarpe. Selv om det kan være fristende å kjøpe billig, uoriginalt blekk, bør du huske at uoriginale blekkpatronene ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men kan også forårsake langvarig skade på skriveren din.

Brother original LC123VALBPDR multipakk blekkpatroner i sort, cyan, magenta og gul sørger for at din maskin fungerer som den skal og gir deg på lang sikt mer valuta for pengene, med fantastiske resultat hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen