Brother original LC1000BK sort blekkpatron

Brother original LC1000BK sort blekkpatron - skriver ut ca. 500 A4 sider

kr 448,75 Inkl. MVA

kr 359,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut cirka 500 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711 med 5 % dekning

Høykvalitets Brother original blekkpatron

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original LC1000BK sort blekkpatron med og uten eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut cirka 500 A4 sider i henhold til ISO / IEC 24711 med 5 % dekning
  • Høykvalitets Brother original blekkpatron
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

LC1000BK utbyttbar sort blekkparton som passer til utvalgte blekkskrivere. Som original, eksperttestet og designet Brother produkt kan du være sikker på å få den beste kvaliteten og at du får valuta for dine utskrifter.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Når det er på tide å bytte skriverblekk kan du regne med Brother LC1000BK blekkpatron. Den garanterer at skriveren fortsetter å fungere utmerket og at dine utskrifter forblir i høy kvalitet. 

Benytter du ofte sort utskrift og vil ha høyest mulig kvalitet på dine utskrifter skal du benytte LC1000BK.

Selv om det kan virke fristende å kjøpe billigere uoriginalt blekk bør vite at disse uoriginale blekkpatronene ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene dine og oppheve din garanti, men kan også forårsake skade på skriveren.

LC1000BK original blekkpatron gjør at din maskin fungerer slik den skal, noe som på lang sikt gir deg mer valuta for pengene og du får gode resultater hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen