Original Brother LC1000C blekkpatron – cyan

Brother LC1000C cyan blekkpatron. Gir ca. 400 sider.

kr 247,50 Inkl. MVA

kr 198,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut ca. 400 sider i henhold til ISO/IEC 24711 med 5 % dekning

Høykvalitets original Brother blekkpatron

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother LC1000C cyan blekkpatron med og uten og forpakning

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 400 sider i henhold til ISO/IEC 24711 med 5 % dekning
  • Høykvalitets original Brother blekkpatron
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Denne LC1000C blekkpatronen i cyan er kompatibel med en rekke av våre blekkskrivere. Og siden den er et originalt, fagmessig testet og designet Brother produkt, kan du føle deg trygg på at du får best mulig kvalitet og mest igjen for pengene når du skriver ut.

Mer om dette produktet ...

Tilgjengelig i flere farger:

 

Når det er tid for å skifte ut blekket i din skriver, kan du stole på at Brother LC1000C blekkpatron i cyan sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at uoriginale blekkpatroner ikke bare kan påvirke kvaliteten på utskriftene, men også gjøre garantien ugyldig og påføre skriveren din skade på lang sikt.

Denne originale LC1000C blekkpatronen sørger for at maskinen din yter slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Creative Center

Besøk Brother Creative Center for å få tilgang til over 2000 maler som du selv kan tilpasse for å lage egne unike forretningsdokumenter og andre kreative prosjekter.

Brother Creative Center tilbyr markedsføringsmateriale som er utformet for å hjelpe deg på arbeidsplassen som for eksempel visittkort, fakturaer, brosjyrer og plakater som kan tilpasses dine spesifikke behov.

Enten du er selvstendig næringsdrivende eller driver en liten bedrift, er disse smarte malene nyttige hvis du vil lage profesjonelle dokumenter og skilt uten et stort budsjett.

Brother Creative Center tilbyr også pedagogiske materialer, spill for barn, fine dekorasjoner til forskjellige høytiderer og arrangement, puslespill og annet eksklusivt Brother materiale.

Det finnes mye å utforske - og best av alt det er helt kostnadsfritt!

Tilbake til toppen